Järjestelmäpäällikkö, IT- ja digitiimi

Tunturissa on työtä ja tunnelmaa!

Rukakeskus on vahvalla kasvu-uralla oleva vastuullinen perheyritys. Kehitämme kahta hiihtokeskustamme, Rukaa ja Pyhää pitkällä tähtäimellä ja suurella sydämellä. Suomen parhaiden rinne-elämysten lisäksi tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä mukavassa työympäristössäOletko liiketoimintalähtöinen ja aikaansaava järjestelmien asiantuntija, josta voisi tulla 

Järjestelmäpäällikkö IT- ja digitalisaatiotiimiin  Rukakeskukselle Kuusamoon.

Tehtäviisi järjestelmäpäällikkönä kuuluvat Rukan ja Pyhän hiihtokeskusten eri sovellusten kehityskartan ylläpito ja kehitystoiveiden ja -tarpeiden priorisointi, ongelmien ratkominen, käytön opastus, ohjeiden laatiminen, sisäinen viestintä ja IT-johtajan sijaisena toimiminen. Toimit projektipäällikkönä ja teknisenä asiantuntijana järjestelmäkehityshankkeissa.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, yhteistyötä tekevä ja siihen vakaasti uskova. Olet joustava ja muutoksista innostuva. Säilytät malttisi ja järjestelmällisen otteesi myös kiire- ja painetilanteissa. Olet kiinnostunut oppimaan uutta ja seuraamaan tekniikan jatkuvaa kehitystä.

Edellytämme sinulta:

  • monipuolista ongelmanratkaisukykyä, mm: integraatiohaasteet, viestinnälliset haasteet sekä sovellusten logiikka ja konfigurointi
  • viestintä-, koulutus- ja dokumentoinkykyä ja -halua
  • kiinnostusta monipuoliseen ja vastuulliseen asiantuntijatehtävään, joka sisältää myös rutiineja
  • kykyä pitää monia lankoja käsissä nopeatempoisessa ja hyvinkin sesonkiluonteisessa hiihtokeskusympäristössä
  • erinomaisia viestintätaitoja

Eduksi katsomme:

  • datanomin tai vastaava alan koulutus tai osoitettu menestyksekäs kokemus järjestelmähankkeiden vetovastuusta
  • kokemus Hubspotista, Hotellinxista tai PowerPlatformista luetaan eduksi

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja kiinnostavan tehtäväkentän lisäksi loistavat henkilökuntaedut hiihtokeskushengessä ja iloisen IT-tiimin tuen sekä inspiroivan työympäristön.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antavat henkilöstöjohtaja marja-leena.rautaparta@ruka.fi tai CDO maria.fonsell@ruka.fi

Jätä hakemuksesi viimeistään 28.11.2021.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään
Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva

Rukakeskus Oy

Rukakeskus-konserni on vastannut Rukan rinnetoiminnoista vuodesta 1973 ja Pyhän rinnetoiminnoista vuodesta 1987 lähtien. Perheyhtiö on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja yli 20 % osuudella hissilippujen myynnistä. Yhtiöt toimivat Rukan ja Pyhän kansainvälistyvissä, ympärivuotisissa matkailukeskuksissa. Ydinosaamistamme on rinneliiketoiminta, mutta harjoitamme Rukalla ja Pyhällä myös majoitus-, vuokraamo- ja myymälätoimintaa. Liikevaihtomme on n. 35 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 170 henkilöä. Vuonna 2019 Rukakeskukselle myönnettiin Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja Ruka valittiin Vuoden hiihtokeskukseksi.

Sijainti: Kuusamo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!