Järjestelmäpäällikkö

Oletko haaveillut isommasta vastuusta tai huippuasiantuntijatiimistä? Haluatko edelleen kehittää osaamistasi järjestelmien parissa ja innostutko monipuolisesta tehtävän kuvasta, jossa pääset aidosti vaikuttamaan oman järjestelmäkokonaisuuden arkkitehtuuriin?

Tehtävässä toimit EnerimCIS asiakastietojärjestelmän järjestelmäpäällikkönä ja hallinnoit teknisenä asiantuntijana järjestelmän ylläpitoa, muutoksia ja erilaisia projekteja. Vastuullasi on järjestelmän toimivuus ja toiminnallisuuksiin liittyvät ongelmanratkaisut sekä järjestelmän jatkokehitys ja muutostyöt suunnittelusta läpivientiin asiakastarpeiden pohjalta. Järjestelmäarkkitehtuurin käytännön tason tuntemus on tärkeää ja vastaat myös muihin kokonaisuuteen liittyvien järjestelmien tietovirtojen sisällöistä. Pääset osallistumaan osaamisesi ja innostuksesi mukaan myös muihin PSET: in kehittämisprojekteihin.

Odotamme sinulta vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä otetta. PSET on vakaa ja vahvasti kasvava yhtiö, joka haluaa osaamisellaan luoda lisäarvoa ja parhaita käytäntöjä asiakkailleen. Panostamme myös jatkuvaan kehittymiseen ja meillä viihtyvät alan parhaat ja lahjakkaat osaajat.

Voit myös työskennellä mistä päin Suomea tahansa, joten tule mukaan asiantuntijatiimiimme!

Lisätietoja tehtävästä antaa PSET tietojohtaja Kimmo Kokkonen p. 040 1904980 (24.3. klo 8.30–9.30 ja 31.3. klo 11–12) sekä MPS konsultti Minna Moilanen p. 040 8496215. Täytä hakulomake palkkatoiveineen 3.4.2023 mennessä osoitteessa careers.mps.fi. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si. Tutustu meihin työnantajana https://pset.fi/toihin-meille/pset-tyonantajana/.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Pohjois-Suomen Energiatieto Oy

PSET (Pohjois-Suomen Energiatieto Oy) tuottaa asiantuntijapalveluita sähkön, veden, kaukolämmön ja valokuidun parissa toimiville osakkaille sekä muille asiakkaille. Osakkaat toimivat Lapin, Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Etelä-Savon alueella ja henkilöstömme työskentelee usealla paikkakunnalla aina pääkaupunkiseudulta Lappiin asti.

Palvelumme koostuvat pääasiassa asiakastieto-, mittaustieto-, järjestelmä- projekti- ja integraatiopalveluista sekä niiden kehittämisestä. Vastaamme erityisesti asiakastietojärjestelmiin liittyvistä tehtävistä, mittalaitteilta saatavan mittausdatan validoimisesta ja toimittamisesta laskutuskelpoiseen muotoon sekä järjestelmäkokonaisuuden tietoarkkitehtuurin ohjauksesta ja integraatioista asiakkaiden tietojärjestelmiin.

Sijainti: Koskikatu 27, Rovaniemi
Logo

Järjestelmäpäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!