Järjestelmäsuunnittelija

Haemme järjestelmäsuunnittelijaa Elon Sovellustukipalveluihin vakituiseen työsuhteeseen vaativiin asiantuntijatehtäviin.

Tehtävän painopisteenä on eläkkeiden käsittelyjärjestelmän (Ella) sekä Arekin eläke- ja etuustoimintaan liittyvien järjestelmien tuotannonhoidolliset ja testaukseen liittyvät asiantuntijatehtävät. Tehtäväsi keskittyy yllä mainittujen lisäksi ja työtilanteen niin salliessa myös muiden järjestelmien tuotannonhoidollisiin ja testaukseen liittyviin tehtäviin, projektityöskentelyyn eri rooleissa sekä työkokonaisuuksien johtamiseen ja koordinointiin. Osallistut aktiivisesti myös ryhmämme toiminnan ja työvälineiden kehittämiseen.

Odotamme sinulta

  • kyvykkyyttä ja halua johtaa ja koordinoida isojakin työkokonaisuuksia
  • kykyä ja halua omaksua nopeasti erilaisia järjestelmiä, tietomalleja ja niihin liittyviä prosesseja
  • paloa ongelmien selvitykseen yksin ja yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa
  • hyvää paineensietokykyä ja taitoa toimia joustavasti erilaisissa rooleissa
  • erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja

Elossa tarjoamme sinulle kannustavan työyhteisön, jossa rohkaistaan oman osaamisen aktiiviseen kehittämiseen. Meillä on ajanmukaiset työvälineet sekä vastikään uusitut, modernit työtilat Espoon Tapiolassa. Henkilöstöetumme ovat hyvin kattavat ja arkeemme kuuluu sopiva sekoitus etä- ja läsnätyöskentelyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa päällikkö Antti Järvinen p. 040 0328946. Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen rekryjärjestelmässämme viimeistään 6.12.2022.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Työeläkeyhtiö Elo

Olemme Elo, kasvavien ja työllistävien yritysten sekä yrittäjien etuja ajava työeläkevakuuttaja. Elo on mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa.

Meillä työskentelee noin 500 innostunutta ja oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostunutta työeläkealan osaajaa. Meiltä löytyy asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista sijoitusalan ammattilaisiin. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 % hoitaa työläkevakuutuksensa Elossa. Me vastaamme 245 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 28,3 miljardin euron sijoitusomaisuudesta. Toimipaikkamme on Espoon Tapiolassa.

Sähköposti: rekrytointi@elo.fi
Sijainti: Revontulentie 7, Espoo
Logo

Järjestelmäsuunnittelija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!