Jäteasemanhoitaja

Kiertokapula Oy on 13 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö, jolla on yli 25-vuotinen historia jätehuollon vastuullisena toimijana ja kehittäjänä. Tuotamme kuntalaisten jätehuoltopalvelut tehokkaasti ja vastuullisesti. Edistämme kiertotaloutta vastuullisilla ympäristöteoilla yhdessä kumppaniemme kanssa. Tarjoamme palveluita omistajakunnillemme, mutta meiltä löytyy myös räätälöityjä ja kustannustehokkaita jätteidenkäsittelypalveluja markkinoiden tarpeisiin.

Toimintamme kulmakiviä ovat tyytyväinen asiakas, hyvä ympäristö sekä osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Edistämme kiertotaloutta noin 90 työntekijän voimin. 

Lue meistä lisää: www.kiertokapula.fi

Meillä on nyt haussa Hämeenlinnan Karanojan jätteidenkäsittelyalueelle

JÄTEASEMANHOITAJA

tekemään kanssamme vastuullisia ympäristötekoja. Tehtävässä pääset rakentamaan tulevaisuutta taloudellisesti ja liiketoiminnallisesti hyvässä kunnossa olevassa yrityksessä osaavan henkilöstön ja hyvien yhteistyökumppanien kanssa. Tavoitteemme on olla myös tulevaisuudessa yksi alan merkittävimmistä toimijoista. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus, jonka arvioitu kesto on vuoden 2023 loppuun saakka. Työsuhteen mahdollinen jatkuminen selviää myöhemmin.

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme? Jäteasemanhoitajan työ on monipuolinen asiakaspalvelurooli, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Työtehtävät koostuvat Karanojan alueella tapahtuvasta asiakkaiden opastamisesta ja avustamisesta lajittelussa ja asiointipisteessä työskentelystä. Jäteasemanhoitaja auttaa asiakkaita materiaalin lajittelemisessa oikein, hän tarkastaa asiakkaiden kuormat ja vastaa myös vaarallisten jätteiden vastaanottamisesta, lajittelusta sekä noutopalvelusta ja jäteastioiden jakelusta kuorma-autolla. Työhön sisältyy vastapaino trukilla tehtävät kuormat/purut ja varastotehtäviä.

Jäteasemanhoitajalta edellytetään hyvää fyysistä kuntoa, sillä Kiertokapula tarjoaa asiakkailleen noutopalvelua, jossa suurikokoisiakin tavaroita haetaan suoraan loppuasiakkaalta. Jäteasemanhoitajan tehtäviin kuuluu myös jäteastiakuljetukset, joissa jäteasemanhoitaja toimittaa asiakkaan tilaaman jäteastian asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.  

Millaista osaajaa etsimme? Odotamme sinulta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä työ pitää sisällään hyvin paljon kohtaamisia asiakkaiden kanssa. Jäteasemanhoitaja edustaa Kiertokapulaa niin jätteidenkäsittelyalueillamme kuin loppuasiakkaalla. Työ on monipuolinen ja liikkuva.  Toivomme sinulla olevan C-kortti ja kuljettajan ammattipätevyys, mutta kuulemme mielellämme osaamisestasi, vaikka sinulla ei näitä olisikaan.

Tarjoamme sinulle hyvän ja kehittyvän työyhteisön ison talon henkilöstöeduilla sekä ennen kaikkea monipuolisen ja vastuullisen työn. Me Kiertokapulassa välitämme työntekijöistämme ja tarjoamme kattavan perehdytyksen. Työ on määräaikainen arkityö työvuorojen sijoittuessa arkipäiville klo 6:45-19:15 väliseen ajankohtaan. Huomioithan, että jätteidenkäsittelyalueelle ei ole toimivia julkisia kulkuyhteyksiä.

Mentek tukee meitä rekrytoinnissa, mutta työsuhde tulee suoraan Kiertokapulaan. Tartu siis tähän mahdollisuuteen pikaisesti ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointi ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Tehtävä on määräaikainen sijaisuus vuoden 2023 loppuun asti. Työsuhteen mahdollinen jatkuminen sen jälkeen selviää myöhemmin.

Kiertokapula Oy

Sijainti: Karanojantie 145, 13430 Hämeenlinna
Logo

Jäteasemanhoitaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!