Jauhekaari- ja levyseppähitsaaja kesäksi (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme reippaita jauhekaari- ja levyseppähitsaajia töihin kesäkauden ajaksi Turkuun. Töitä on n. 2-3 kuukaudeksi, ja töitä tehdään arkisin päivävuorossa. Mikäli olet alan osaaja vailla töitä, niin hae mukaan!

Toivomme sinulta

Voit olla nuorempi tai kokeneempi alan ammattilainen, jolta löytyy osaamista jauhekaarihitsauksesta ja/ tai kokemusta levyseppähitsaajan töistä. Tarkkuus ja huolellisuus ovat valttia, etkä tingi työnjäljestäsi. Olet työotteeltasi oma-aloitteinen ja itsenäinen, ja sinulta löytyy intoa tehdä tuotteita alusta loppuun asti. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu teräsrakenteiden hitsaus- ja levytyöt. Tehtäväsi määräytyvät osaamisesi mukaan.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen, sekä kunnolliset työvälineet. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 9-11) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Haku alkaa ja päättyy

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

Jauhekaari- ja levyseppähitsaaja kesäksi (Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!