Täysipäiväinen / 00700 Helsinki

Jauhemaalari

Hae tähän työpaikkaan

Asiakasyrityksemme etsii ammattitaitoista jauhemaalaria Helsinkiin. Yritys on kappaletavaran pintakäsittelyyn erikoistunut teollisuusmaalaamo. Pääset työskentelemään maalattavien tuotteiden ja laadukkaiden pintakäsittelylaitteiden parissa mielenkiintoisissa työtehtävissä. Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 7.00 - 15.30.

Hakijalta toivomme:

  • Kokemusta/koulutusta pintakäsittelystä  
  • Oma-aloitteisuutta ja intoa monipuolisiin työtehtäviin
  • Halua työllistyä pitkäaikaiseen työtehtävään
  • Tarkkaavaisuutta ja halua kehittyä jatkuvasti paremmaksi jauhemaalariksi

Tehtävässä aloitetaan puolen vuoden määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus jatkaa työsuhdetta asiakasyrityksessämme. Noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Sopimuspalkka alkaen 15€/tunti.

Hae paikkaa linkistä avautuvan hakulomakkeemme kautta. Tee se heti, mikäli työpaikka kiinnostaa, sillä olemme yhteydessä jo ennen hakuajan umpeutumista, ja aloitus on mahdollista heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Jauhemaalari, Täysipäiväinen
  • SOL Henkilöstöpalvelut Oy, 00700 Helsinki
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Tarjoamme

  • Smartum-liikuntaetu
  • työterveyshuolto

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 040 503 2386
Sähköposti: ilkka.kuusisto@sol.fi
Sijainti: 00700 Helsinki

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!