Vakituinen työsuhde

Java-sovelluskehittäjiä, Espoo tai Jyväskylä

Jätä tietosi tehtävään

Etsimme loistavaan kehitysporukkaamme lisää kokeneita tai uransa alussa olevia Java-sovelluskehittäjiä Espooseen ja Jyväskylään.

Toimintamme perustuu ketteriin menetelmiin, joten vaatimuksena on ketterien menetelmien tunteminen ja toivomme hakijalta valmiuksia toimia myös Scrum master roolissa. Omaat myös hyvän tietämyksen yleisimmistä sovelluskehyksistä kuten Spring/Spring boot ja hallitset SOA- ja Java RESTful Web services –palveluiden tekniikat ja periaatteet. Full stack ja API-kehitykseen liittyvien asioiden omaaminen on myös plussaa.

Olemme myös kiinnostuneita, jos omaat kokemusta tai vähintään tietämystä pilvipalveluista ja niihin liittyvistä ratkaisuista. Etenkin Google Cloud ja konttiteknologioiden tunteminen ovat meille tärkeitä.

Tarjoamme mahdollisuutta päästä näkemään, kokemaan ja tekemään aallonharjalla finanssialan-sovelluksia yhdessä globaalin organisaatiomme kanssa. Sovelluksiemme käyttäjämäärät ovat isoja, joten päivittäisellä työllämme on oikeasti merkitystä! Sovelluksien kirjo vaihtelee aina mobiilisovelluksesta verkkopankkiin ja kaikkeen siltä väliltä eli tekeminen ei varmasti käy tylsäksi.

Meillä pääset tekemään töitä ympäristössä, jossa osaamista arvostetaan ja kehitetään. Työyhteisössämme vallitsee positiivinen syke. Teemme töitämme viihtyisissä toimitiloissa ja henkilöstöetumme ovat hyvällä tasolla.

Kiinnostuitko? Rekrytointikumppanimme Eezy Personnelin Senior Executive Search Consultant Juhani Lettolammi kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä sekä Samlinkista työnantajana. Hänet tavoitat numerosta +358 40 551 7060 tai sähköpostilla juhani.lettolammi@eezy.fi.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit jättää 15.12.2021 mennessä osoitteessa www.eezypersonnel.fi.

Työpaikasta lyhyesti

  • Java-sovelluskehittäjiä, Espoo tai Jyväskylä, Vakituinen työsuhde
  • Samlink
  • Haku alkaa ja päättyy
Jätä tietosi tehtävään

Samlink

Samlink on hyvä paikka työskennellä ja kasvattaa osaamistaan. Meillä henkilöstö on mukana kehittämässä yritystä ja kehittymässä samalla itse. Samlinkilaiset työskentelevät moderneissa tiloissa moderneilla välineillä ja pääsevät vaikuttamaan finanssialan merkittävien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin. Olemme mutkaton ja matalahierarkkinen organisaatio, jossa tehdään tulosta yhteistyöllä ja positiivisella sykkeellä. Meille on tärkeää, että meillä on hyvä olla töissä. Meitä on noin 390 eri alojen ammattilaista. Samlinkilaisia tarvitaan esimerkiksi verkkopalvelujen suunnittelussa, sovelluskehityksessä, projektinjohtotehtävissä ja tuotekehityksessä. Panostamme osaamiseen ja sen kehittämiseen. Samlink on osa Cognizant-yhtiötä. https://samlink.fi/

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!