Johdon assistentti, B Braun Medical Oy

Olet tärkeä osa tulevaisuuttamme. Toivottavasti myös me olemme osa tulevaisuuttasi! Me B. Braunilla suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman. Tuet tätä visiota tuomalla asiantuntemusta sekä jakamalla innovaation, tehokkuuden ja kestävän kehityksen arvomme. Siksi haluaisimme jatkaa yrityksemme kehittämistä kanssasi. Annamme yhteisen panoksen terveydenhuoltoon maailmanlaajuisesti toimimalla luotettavasti, avoimesti ja arvostavasti. Tätä on Sharing Expertise.

Vahvistamme tiimiämme ja haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Pitäjänmäelle:

Johdon assistenttia

Tehtäväsi:

Tehtäväsi on toimia assistenttina B. Braunin pohjoismaiden toimitusjohtajalle sekä CFO:lle. Avustat heitä heidän jokapäiväisessä työssään, hallinnoit ja koordinoit erilaisia päivittäisiä toimintoja. Työlistallasi on niin kalenterivaraukset, sähköpostit kuin matka- ja kokousjärjestelyt. Toinen tärkeä vastuualue on konserniin kuuluvien pohjoismaisten yritysten yhtiökokousten, hallitusten ja johdon kokousten järjestelyt, kokousaikataulujen suunnitteleminen ja täsmäyttäminen sekä kokousaineistojen laatiminen ja tallentaminen.

Johdon assistenttitehtävien lisäksi, tehtäviisi kuuluu yleiset office manager tehtävät, kuten yhteyshenkilönä ja vastuuhenkilönä toimiminen mm. kiinteistöön liittyvissä asioissa. Sopimustietokannan ylläpito,  toimittajakilpailutusten koordinointi, tiedonhaku ja yhteydenotot, sekä muut vastaavat tehtävät ovat osa työtäsi.  

Toivomme sinulta
Toivomme että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, ja että sinulla on kokemusta itsenäisestä ja vaativasta johdon assistentin työstä.

Henkilönä olet ystävällinen, energinen, positiivinen ja ratkaisukeskeinen. Olet taitava vuorovaikuttaja ja viestijä ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä.  Kommunikoit sujuvasti Suomen, muiden Pohjoismaiden ja emoyhtiön kolleegoiden kanssa. Olet hyvä priorisoimaan ja organisoimaan ja sinulla on hyvä paineensietokyky.  

Olet innostunut oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi. Toivomme että kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsinkielentaito katsotaan eduksi tehtävässä.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa saat tilaa toimia ja kehittyä. Tämä positio on b Braunilla uusi, joten sinulla on vapautta kehittää rutiineja ja työtapoja haluamallasi tavalla. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut.

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan alkusyksystä. B Braunin tilava ja edustava toimisto sijaitsee Pitäjänmäellä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toivomme sinun ensisijaisesti työskentelevän toimistosta käsin.

Suomessa toimivan B. Braun Medical Oy:n emoyhtiö B. Braun Melsungen AG on yksi suurimmista yksityisistä yrityksistä ja johtava terveydenhoitoalan yritys maailmassa. Yritys valmistaa ja markkinoi lääkkeitä sekä tarvikkeita anestesia- ja tehohoitoon. Yrityksen tuotteisiin kuuluvat myös kirurgiset tarvikkeet, dialyysilaitteet ja -tarvikkeet sekä avoterveydenhoidon tuotteita. Suomen B. Braun on yksi konsernin vanhimmista tytäryrityksistä. Pohjoismaissa Braunilaisia on vajaa 200.

Rekrytoinnista vastaa Adiente Oy

Tästä rekrytoinnista vastaa Adiente Oy. Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, rekisteröi CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja hae tehtävää osoitteessa www.adiente.fi, heti, tai viimeistään 10.8.2022. Aloitamme hakemusten läpikäynnin heti, joten älä odota hakemuksesi kanssa, vaan lähetä se meille mahdollisimman pian – paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!
Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Adienten toimitusjohtaja Erica Flinck-Härkönen, erica.flinck@adiente.fi, tai 040 510 7700.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen tehtävä

B Braun Medical Oy

Suomessa toimivan B. Braun Medical Oy:n emoyhtiö B. Braun Melsungen AG on yksi suurimmista yksityisistä yrityksistä ja johtava terveydenhoitoalan yritys maailmassa. Yritys valmistaa ja markkinoi lääkkeitä sekä tarvikkeita anestesia- ja tehohoitoon. Yrityksen tuotteisiin kuuluvat myös kirurgiset tarvikkeet, dialyysilaitteet ja -tarvikkeet sekä avoterveydenhoidon tuotteita. Suomen B. Braun on yksi konsernin vanhimmista tytäryrityksistä.

Sijainti: Karvaamokuja 2b 00380 Helsinki
Logo

Johdon assistentti, B Braun Medical Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!