Johdon assistentti, Jatke-konserni

Miksi juuri Jatke-konserniin?

Konsernimme toimii usealla eri paikkakunnalla ja meitä on paljon. Yhteistä meille kaikille on sama tinkimätön tapa pitää perusasioista kiinni ja rakentaa niin, että sitä kehtaa omalla nimellään esitellä vuosikymmenienkin päästä. Meillä saat tehdä päätöksiä ja kantaa vastuuta. Asiakkaidemme silmissä olemme ammattitaitoisia ja luotettavia, sillä rakennamme kuin itsellemme ja teemme sen minkä lupaamme. 

Haemme Helsinkiin Pasilan toimistollemme

JOHDON ASSISTENTTIA

Työskentelet konsernijohtajan ja muiden johtoryhmän jäsenten tukena. Työnkuvasi on monipuolinen ja sitä voidaan laajentaa oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtäviisi kuuluvat mm. kalenterinhallinta, materiaalien valmisteleminen, erilaiset matka-, kokous- ja tilaisuusjärjestelyt sekä muut toimistotehtävät.

Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta olet myös avoin oppimaan uutta. Toivomme sinulta tavallisimpien toimistojärjestelmien hallintaa sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kieltä. Englannin taidosta on etua. Arvostamme soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea etsimme joukkoomme sopivaa persoonaa. Olethan siis huumorintajuinen, oma-aloitteinen ja jämäkkä. Itsenäisen työskentelyotteen lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.  

Työpaikka, jossa on hyvä olla

Jatke-konsernissa sinua odottaa rento työyhteisö. Kattavan työterveyden sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja puhelin-, lounas-, virike- ja liikuntaedun lisäksi tuemme tiimien yhteisöllisyyttä ja kannustamme yhdessä vietettyyn aikaan yhteisten aktiviteettien parissa.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin konsultti Laura Jalasto, puh. +358505141188, laura.jalasto(a)eezy.fi. Jätäthän hakemuksesi, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta pe 29.10.2021 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokopäiväinen, vakituinen

Jatke-konserni

Vuonna 2009 perustettu Jatke rakentaa ihmisille koteja ja työpaikkoja, joissa on hyvä olla ja elää. Urakoimme ja kehitämme saneeraus-, toimitila- ja asuntokohteita. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Kouvolassa.

Kotimaiseen, henkilöomisteiseen Jatke-konserniin kuuluvat Jatke Oy, Jatke Uusimaa Oy, Jatke Länsi-Suomi Oy, Jatke Pirkanmaa Oy ja Jatke Julkisivut Oy.

Haluamme olla parasta rakentamassa. Tavoitteenamme on kasvaa 2020-luvulla tunnetusti parhaaksi suomalaiseksi rakennusyhtiöksi. Parhaaksi ei tulla vahingossa, vaan periksiantamattomalla yhteistyöllä.

Jatkeella työskentelee yli 300 rakentamisen ammattilaista. Olemme yhtiö, jossa on hyvä olla töissä. Välitämme aidosti henkilöstöstämme ja tarjoamme laajan kattauksen henkilöstöetuja.

Sijainti: Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!