Johdon assistentti

Secto Automotive on kokonaan kotimaisessa omistuksessa oleva vuonna 2007 perustettu yrittäjävetoinen kasvuyhtiö. Haastamme perinteiset ajoneuvon omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Tarjoamme kaikki vaihtoehdot auton omistamisesta kuukausihintaiseen autoiluun yksityishenkilöille ja yrityksille. Secto leasasi Suomen ensimmäiset sähköautot 12 vuotta sitten ja on siitä lähtien toiminut Suomen sähköautoilun uranuurtajana ja leasingmarkkinajohtajana.

 

Tule meille Sectolle Johdon assistentiksi

Oletko jo kokemusta kartuttanut organisoinnin ja priorisoinnin ammattilainen? Sinulla pysyy langat käsissä isommissakin kokonaisuuksissa ja hahmotat selkeästi asiakokonaisuuksien vaikutuksia toisiinsa. Sinua innostaa ja motivoi työssäsi toisten auttaminen ja asioiden järjestyksessä pitäminen. Nautit työssäsi sosiaalisista kohtaamisista ja onnistumisen tunteita koet, kun saat olla mukana kehittämässä ja toteuttamassa uusia toimintamalleja.

 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on kertynyt jo jonkin verran kokemusta johdon assistentin tehtävistä sekä viestinnästä. Ymmärrät ja hahmotat sidosryhmiesi tarpeet nopeasti. Pystyt priorisoimaan ja hoitamaan viiden hengen johtoryhmämme avustavia tehtäviä mutkattomasti, joustavasti ja itsenäisesti. Tässä tehtävässä pääset tekemään kirjallista materiaalia ja viestimään paljon, joten MS Officen hyvä hallinta sekä suomen ja englannin kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiseen. Kalentereiden ja projektien hallinta sekä suunnitelmallisuus arjessa ovat sinulle tuttuja asioita. Et häkelly nopeista käänteistä, olet positiivinen ja tartut ripeästi uusiin asioihin. Kykenet itsenäisiin, tehokkaisiin päätöksiin, samalla kun nautit yhteistyöstä muiden Sectolaisten kanssa. Tuot esiin uusia ideoita ja uskallat myös haastaa. Positio on uusi, joten sinulla tulee olla myös rohkeutta kehittää ja luoda uutta.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Sectolaisena pääset mukaan inspiroivaan ja ainutlaatuiseen työyhteisöön. Meillä tehdään paljon asioita yhdessä ja myös vapaa-ajalla viihdymme usein työystäviemme seurassa. Saat vahvan tuen työhösi kaikilta Sectolaisilta. Töitä meillä tehdään tosissaan, hauskuutta unohtamatta. Työpäiviimme kuuluu naurua, onnistumisia, haasteita, sparrailua ja ennen kaikkea yhdessä tekemisen meininkiä. Meillä työntekijät kohdataan yksilöinä, hierarkiamme on matala sekä kommunikointimme on avointa. Secto on vakavarainen kasvuyritys, jonka tavoitteena on luoda mutkatonta autoarkea asiakkaalle. Mutkattomuus näkyy myös meidän sisäisessä tekemisessämme, autamme ja mahdollistamme myös toisten onnistumisen.  Omaa osaamistasi pääset meillä sekä hyödyntämään laajasti että kehittämään.

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta sekä koet olevasi Sectolaista ainesta, niin laita vapaamuotoinen hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 16.7.2022.

Tehtävästä lisätietoja saat Maaret Jokiselta meilitse ext-maaret.jokinen@secto.fi tai puhelimitse 041 435 5911 keskiviikkona 22.6. klo 14-15 välillä tai maanantaina 27.6. klo 10-12 välillä.

Lisätietoja yrityksestämme: www.secto.fi. www.sectovaihtoautot.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Secto Automotive Oy

Secto Automotive on suurin kotimainen leasingyritys. Tarjoamme yritys- ja yksityisasiakkaillemme kaikki vaihtoehdot auton omistamisesta leasaamiseen. Valikoimaamme kuuluvat kaikki automerkit, – mallit ja käyttövoimat sekä uutena että vähän käytettynä. Haastamme perinteiset omistamisen mallit ja luomme uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Innovatiivinen lähestymistapa on toiminut: Secto on yksi 2000-luvun superkasvajista.

Sijainti: Näsintie 27, Porvoo

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!