Johdon assistentti

MPY etsii joukkoonsa osaavaa ja innostunutta johdon assistenttia.

Työtehtävässä pääset avustamaan MPY:n toimitusjohtajaa ja johtoryhmää erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä. Tulet osaksi HR- ja viestintätiimiämme. Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Tässä tehtävässä menestyt oma-aloitteisella, huolellisella ja tehokkaalla työotteella!

Tehtäviisi kuuluu mm.

  • yrityksen toimitusjohtajan avustaminen ja aikataulujen suunnittelu
  • hallitustyöskentelyn valmistelu- ja toimeenpanotehtävät
  • konsernin johtoryhmän sihteeritehtävät sekä erilaiset hallinnon tehtävät
  • kokous- ja matkajärjestelyt, tilaisuuksien järjestäminen
  • esitysten ja muiden materiaalien valmistelu sekä kokousmuistioiden kirjoittaminen
  • erilaisten kokousasiakirjojen tekninen hallinta
  • sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä avustaminen
  • sisäisistä tukitoiminnoista huolehtiminen ja tiedottaminen eri organisaatioiden välillä
  • muut rutiininomaiset ja juoksevat tehtävät

Arvostamme aikaansaavaa ja järjestelmällistä työotetta. Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta ja aiempaa työkokemusta. Pystyt organisoimaan ja priorisoimaan omaa työtäsi ripeällä otteella myös muuttuvien tilanteiden keskellä. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää hyvää itsensä johtamista, kykyä kokonaisuuksien hahmottamiseen sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Hallitset hyvin MS Office työkalut ja omaksut nopeasti uusia järjestelmiä.

Miksi kannattaa tulla meille? 

MPY:läisten ja asiakkaidemme mukaan kiistattomasti parasta MPY:ssä on meidän ihmisemme. Pääset osaksi välitöntä työyhteisöä, jossa tuemme ja autamme toinen toisiamme. Meillä tehdään hommia suurella sydämellä, asiakkaan ja toinen toistemme parhaaksi. Kehitämme toimintaa ja palveluitamme aktiivisella otteella, ja meillä pääset näyttämään kykysi ja myös kehittämään osaamistasi uudelle tasolle. Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan täällä. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!

Haemme johdon assistenttia Vantaan toimipisteellemme.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, kysy rohkeasti lisää toimitusjohtaja Juha Häkämieheltä sähköpostitse juha.hakamies@mpy.fi tai puhelimitse 0440190500 25.11. tai 29.11.

Toimithan pian, sillä teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Töiden aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisesti pikaisellakin aikataululla. Liitäthän hakemukseesi CV:n sekä hakemuskirjeen, jossa perustelet omin sanoin, miksi sinä olisit oikea henkilö tehtävään.

Hakuaika alkaa:

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Sijainti: Äyritie 18
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!