Johtava asiantuntija, sidosryhmä- ja vaikuttajaviestintä

Haemme johtavaa asiantuntijaa, sidosryhmä- ja vaikuttajaviestintä tukemaan korkeakoulumme viestintää ja markkinointia. 

 

Oulun ammattikorkeakoulun viestintä, markkinointi ja yhteiskuntasuhteet keskittyy Oamkin brändin ja maineen hallintaan, strategiaviestintään, sidosryhmä- ja vaikuttajaviestintään, markkinointiin ja työyhteisöviestintään. Meiltä saat monipuolisen tehtävän ja näköalapaikan yhdessä Suomen johtavista ammattikorkeakouluista. Luomme hyvinvointia ja elinvoimaisuutta pohjoiseen Suomeen.  

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet luova ja idearikas viestijä, sinulla on asenne kohdillaan ja olet kuin kotonasi tavoitteellisen viestinnän ja markkinoinnin parissa. Luota itseesi ja tule osaksi huipputiimiämme.   

Johtavana asiantuntijana tehtäväsi on sidosryhmä- ja vaikuttajaviestinnän strateginen suunnittelu ja toteutus

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden monipuolista kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta viestinnän tekemisestä, erityisesti sidosryhmä- ja vaikuttajaviestinnästä. Kehität ja päivität aktiivisesti taitojasi ja olet perillä alalla tapahtuvista nopeista muutoksista. Lisäksi sinulla on   

  • ymmärrystä nykyaikaisista sidosryhmä- ja vaikuttajaviestinnän välineistä sekä median toiminnasta 

  • hyviä tiimityö- ja projektinhallintataitoja sekä kykyä verkostoitua 

  • kokemusta yritys- ja elinkeinoelämän toimintatavoista 

  • ymmärrystä brändihallinnasta 

  • organisaatioviestintä- ja maineenhallintataitoja 

  • sosiaalisen median osaamista 

  • digitaalisen markkinoinnin taitoja 

  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa 

 

Tervetuloa joukkoomme muuttamaan maailmaa ja luomaan merkityksellistä uraa sekä vaikuttamaan korkeakoulumme kehittymiseen. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen (ePassi) sekä edulliset ravintola- ja kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla. Työterveyshuollon meillä hoitaa Mehiläinen Oy. Meillä on mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn ja työtilamme kampuksella ovat uudet ja avarat. 

 

Hakuaika tehtävään on voimassa 2.10.2022 klo 23:59 saakka. Tarkemmat tiedot tehtävästä ja hakemus täytetään osoitteessa: www.oamk.fi/rekrytointi. Palkkaus on sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Anne-Maria Haapala, p. 050 5693565, anne-maria.haapala@oamk.fi 

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Oulun Ammattikorkeakoulu

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.  Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 460 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme erityisesti Pohjois-Suomea ja keskitymme painoalojemme mukaisesti vähähiilisiin ja digitaalisiin ratkaisuihin sekä digipedagogiikkaan.

Puhelin: 020 6110200
Sähköposti: hr@oamk.fi
Sijainti: Yliopistokatu 9, 90570 Oulu

 

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!