Johtava asiantuntija, työyhteisöviestintä

Haemme johtavaa asiantuntijaa, työyhteisöviestintä tukemaan korkeakoulumme viestintää ja markkinointia. 

 

Oulun ammattikorkeakoulun viestintä, markkinointi ja yhteiskuntasuhteet keskittyy Oamkin brändin ja maineen hallintaan, strategiaviestintään, sidosryhmä- ja vaikuttajaviestintään, markkinointiin ja työyhteisöviestintään. Meiltä saat monipuolisen tehtävän ja näköalapaikan yhdessä Suomen johtavista ammattikorkeakouluista. Luomme hyvinvointia ja elinvoimaisuutta pohjoiseen Suomeen.  

 

Haemme joukkoomme johtavaa asiantuntijaa, työyhteisöviestintä. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet luova ja idearikas viestijä, sinulla on asenne kohdillaan ja olet kuin kotonasi tavoitteellisen viestinnän ja markkinoinnin parissa. Luota itseesi ja tule osaksi huipputiimiämme.   

 

Johtavana asiantuntijana tehtävänäsi on työyhteisöviestinnän strateginen suunnittelu ja toteutus eri viestintäkanavissa sekä yhteisömanagerina toimiminen.  

 

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta vähintään kolmen vuoden monipuolista kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta viestinnän tekemisestä, erityisesti työyhteisöviestinnästä. Kehität ja päivität aktiivisesti taitojasi ja olet perillä alalla tapahtuvista nopeista muutoksista. Lisäksi sinulla on 

 

ymmärrystä nykyaikaisista työyhteisöviestinnän välineistä  

hyviä tiimityö- ja projektinhallintataitoja sekä kykyä verkostoitua, fasilitoida, innostaa ja sparrata 

kokemusta työyhteisöviestinnän toimintatavoista 

ymmärrystä brändihallinnasta 

organisaatioviestintä- ja maineenhallintataitoja 

sosiaalisen median osaamista 

digitaalisen markkinoinnin taitoja 

erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa  

 

Tervetuloa joukkoomme muuttamaan maailmaa ja luomaan merkityksellistä uraa sekä vaikuttamaan korkeakoulumme kehittymiseen. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen (ePassi) sekä edulliset ravintola- ja kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla. Työterveyshuollon meillä hoitaa Mehiläinen Oy. Meillä on mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn ja työtilamme kampuksella ovat uudet ja avarat.  

  

Hakuaika tehtävään on voimassa 2.10. klo 23:59 saakka. Tarkemmat tiedot tehtävästä ja hakemus täytetään osoitteessa: www.oamk.fi/rekrytointi. Palkkaus on sopimuksen mukaan. 

  

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Anne-Maria Haapala, p. 050 5693565, anne-maria.haapala@oamk.fi 
 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Oulun Ammattikorkeakoulu

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.  Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 460 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme erityisesti Pohjois-Suomea ja keskitymme painoalojemme mukaisesti vähähiilisiin ja digitaalisiin ratkaisuihin sekä digipedagogiikkaan.

Puhelin: 020 6110200
Sähköposti: hr@oamk.fi
Sijainti: Yliopistokatu 9, 90570 Oulu

 

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!