Johtava yleiskaavoittaja

Haemme johtavaa yleiskaavoittajaa kaavoitusyksikön yleiskaavatiimiin

Johtavana yleiskaavoittajana vastaat yleiskaavasuunnittelun kokonaisuudesta yhdessä tiimisi kanssa. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset maankäytön suunnitteluun ja yleiskaavoitukseen liittyvät suunnittelu- ja selvitystehtävät sekä yleiskaavojen valmistelu ja konsulttien ohjaus. Lisäksi osallistut maankäytön strategiseen kehittämiseen sekä analysoit kaavoituksessa tarvittavaa tietoa. Työhösi kuuluu myös asemakaavoittamattomien alueiden poikkeamis- ja suunnittelutarvelupien valmistelua sekä erilaiset lausunnot. Tehtävänkuva tarkentuu valitun henkilön kokemuksen, pätevyyden ja myös kiinnostuksen mukaan.

Tehtäväsi liittyvät erityisesti taajamayleiskaavojen päivittämiseen. Aloitamme Kouvolan keskiosan yleiskaavan 2040 laatimisen, siinä toimisit projektipäällikkönä. Saat käyttöösi osaavan yleiskaavatiimimme lisäksi myös puitekonsulttien avun tarvittaessa.

Arvostamme maankäytön suunnittelun kokonaisvaltaista ymmärrystäsi, kaavoituskokemustasi, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi, paikkatieto- ja tiedonhallintajärjestelmien osaamistasi sekä aktiivista ja itsenäistä työskentelyotettasi.

Virka on vakituinen ja kelpoisuusvaatimus on maankäytön suunnitteluun soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä maankäytön suunnittelun työkokemus sekä suomen kielen sujuva kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Työaikajärjestelmänä on toimistotyöaika 36,25 h/vk ja sopimusalana kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS).

Rekrytoinnin hakuaikaa on jatkettu. Aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Kouvolan kaupungilla panostetaan monipuolisesti henkilöstön perehdyttämiseen, hyvinvointiin, työkyvyn ylläpitoon sekä koulutukseen. Työnantaja tarjoaa useita henkilöstöetuja, mm. kulttuuriin ja liikuntaan liittyen.

Kouvola on näköisesi paikka: https://www.kouvola.fi/nakoisesi-paikka/

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginarkkitehti Anne Kangasniemi-Kuikka puh. 02061 59138, anne.kangasniemi-kuikka(at)kouvola.fi. Ajalla 9.1.-30.1.2023 lisätietoja antaa kaavoitusinsinööri Olli Ruokonen puh. 02061 59235 olli.ruokonen(at)kouvola.fi

Yhteistyökumppanina rekrytoinnissa toimii Eezy Personnel, Liena Silen liena.silen@eezy.fi p. +358 (0)40 4826 770.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa Kuntarekry.fi tai tämän linkin kautta.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen virkasuhde

Kouvolan kaupunki

Tekniikka ja ympäristö, Kaupunkiympäristön suunnittelu

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja lähes 80 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajien joukkoon!

Sijainti: Kouvola
Logo

Johtava yleiskaavoittaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!