Johtava yleiskaavoittaja

Haemme johtavaa yleiskaavoittajaa Kouvolan kaupungin kaavoitukseen.

Suunnittelupöydällämme on mielenkiintoisia kaupunkikehitys- ja maankäytön suunnittelutehtäviä, joiden pariin kaipaamme nyt sinua työkaveriksemme 13 henkiseen kaavoitusyksiköömme johtavaksi yleiskaavoittajaksi. Yleiskaavoittajana tehtäviisi kuuluvat maankäytön yleispiirteiseen suunnitteluun liittyvät suunnittelu- ja selvitystehtävät sekä yleiskaavojen valmistelu ja konsulttien ohjaus. Lisäksi osallistut maankäytön strategiseen kehittämiseen sekä analysoit kaavoituksessa tarvittavaa tietoa. Työhösi kuuluu myös erilaisten lausuntojen antaminen yleiskaavoituksen näkökulmasta. Tehtävänkuva tarkentuu valitun henkilön kokemuksen, pätevyyden ja myös kiinnostuksen mukaan.

Tehtäväsi liittyvät erityisesti taajamayleiskaavojen päivittämiseen. Aloitamme Kouvolan keskiosan yleiskaavan 2040 laatimisen, siinä toimisit projektipäällikkönä. Saat käyttöösi osaavan yleiskaavatiimimme ja myös puitekonsulttien avun tarvittaessa.

Arvostamme maankäytön suunnittelun kokonaisvaltaista ymmärrystäsi, kaavoituskokemustasi, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi, paikkatieto- ja tiedonhallintajärjestelmien osaamistasi sekä aktiivista ja itsenäistä työskentelyotettasi.

Virka on vakituinen ja kelpoisuusvaatimus on maankäytön suunnitteluun soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä maankäytön suunnittelun työkokemus sekä suomen kielen sujuva kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Viran palkkaus on 4500-5200 euron välillä riippuen valitun henkilön kokemuksesta. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi.

Työpiste sijaitsee Kouvolan keskustassa, kaupungintalossa. Kouvolan Kaupungilla on käytössä joustava etätyömahdollisuus.

Kouvolan kaupungilla panostetaan monipuolisesti henkilöstön perehdyttämiseen, hyvinvointiin, työkyvyn ylläpitoon sekä koulutukseen. Työnantaja tarjoaa useita henkilöstöetuja, mm. kulttuuriin ja liikuntaan liittyen.

Toivottavasti kiinnostuit! Jäämme odottamaan sähköistä hakemustasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginarkkitehti Anne Kangasniemi-Kuikka puh. 02061 59138, anne.kangasniemi-kuikka(at)kouvola.fi ja kaavoitusinsinööri Olli Ruokonen puh. 02061 59235 olli.ruokonen(at)kouvola.fi

Yhteistyökumppanina rekrytoinnissa toimii Eezy Personnel, Liena Silen liena.silen@eezy.fi  p. +358 (0)40 4826 770.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella tämän linkin kautta tai www.kouvola.fi/rekry.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen virkasuhde

Kouvolan kaupunki

Tekniikka ja ympäristö, Kaupunkiympäristön suunnittelu

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja lähes 80 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajien joukkoon!

Sijainti: Kouvola
Logo

Johtava yleiskaavoittaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!