Jouluapulaisia lajitteluun

Haemme asiakkaallemme Joulupostin lajittelijoita!

Tehtävissä pärjäät reippaalla ja positiivisella asenteella, sekä huolellisella ja ripeällä työotteella. Lisäksi tehtäviin valituilta vaaditaan sujuva suomen, tai englannin kielen taito.

Työsuhde on kokoaikainen / määräaikainen ja työt alkavat porrastetusti 1.12.2020 ja jatkuvat 21.12.2020 saakka. Työpaikka sijaitsee Helsingin Ilmalassa ja sesongin aikana kohde on auki viikon jokaisena päivänä. Työvuorot sijoittuvat joko aamuun tai iltaan.

Palkkaus: 10,13€/h

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen\Määräaikainen

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!