Joulujakaja Kontula ja Vuosaari

Haemme joulusesonkiin pyöräjakajia tai kärryjakajia Kontulaan sekä Vuosaareen. Työssä tehdään pääosin jakelutyötä joko Kontulan tai Vuosaaren alueilla mutta voi olla myös esilajittelua tai muita työkuvia työssä asiakkaan tarpeiden mukaan. Jakelutyössä aloitetaan postipisteeltä ja kerätään jaettavat postit sekä tarvittavat välineet/kulkupeli ja lähdetään omalle reitille kuljettamaan postia vastaanottajille. Työpäivä päättyy, kun reitti on jaettu loppuun ja välineet palautettu pisteelle.

Palkka: 11,85€/tunti. TES on jakajien työehtosopimus.

Sijainti: Kontulan aloituspiste Sirrikuja, 00940 ja Vuosaaren aloituspiste Vuotie, 00980 alueet. 

Ei vaadi aikaisempaa kokemusta, työhön perehdytetään. 

Jos olet kiinnostunut työstä, täytä alta löytyvä hakemus "Hae tähän paikkaan". Olisimme yhteydessä sähköpostitse mahdollisesta haastattelusta, ellet erikseen pyydä suoraan viestintää puhelimitse. Muista siis mahdollisesti tarkistaa sähköpostisi ja roskapostisi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen/Toistaiseksi voimassa oleva

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sijainti: Kontula

Logo

Joulujakaja Kontula ja Vuosaari

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!