Joulujakaja Malmi/Puistola

Haemme joulusesonkiin pyöräjakajia malmille sekä ja tapulikaupungin alueille. Työssä tehdään pääosin jakelutyötä joko Malmin tai Puistolan alueilla mutta voi olla myös esilajittelua tai muita työkuvia työssä. Puistolassa on myös tarjolla reitti skootterikortilliselle jakajalle. Jakelun työssä aloitetaan Postin pisteeltä, josta haetaan välineet/kulkuväline sekä jaettavat postit. Postit lastataan kulkuvälineeseen ja sitten lähdetään omaa reittiä jakamaan. Työpäivä päättyy kun oma reitti on jaettu ja välineet palautettu.

Palkka: Jakajien TES:in mukaan 11,85€/tunti.

Tunteja: Kokopäiväistä työssä, tunteja päivässä n. 7:39h/päivä. Harjoittelua tehdään 3 arkipäivänä viikossa. Työt Malmilla alkavat 11:00 ja Tapulikaupungissa 11:30.

Kesto: Harjoittelu alkaisi 28.11.2022 ja itsenäiset työt olisivat viikot 50-51. Viikoilla 50-51 tehtäisiin töitä jokaisena arkipäivänä. Skootterireitin harjoittelu alkaisi 7.11.2022.

Sijainti:  Malmin alue, Helsinki, 00700 tai Puistolan alue, Helsinki, 00750.

Ei vaadi aikaisempaa kokemusta, työhön perehdytetään. Viikon 51 jälkeen voi olla mahdollista jatkaa pooleissa. Työssä pärjää suomeksi tai englanniksi.

Jos olet kiinnostunut työstä, täytä alta löytyvä hakemus "Hae tähän paikkaan". Olisimme yhteydessä sähköpostitse mahdollisesta haastattelusta, ellet erikseen pyydä suoraan viestintää puhelimitse. Muista siis mahdollisesti tarkistaa sähköpostisi ja roskapostisi.

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sijainti: Malmi

Logo

Joulujakaja Malmi/Puistola

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!