Joulujakaja Vallila

Haemme joulusesonkiin pyöräjakajia tai kärryjakajia Vallilaan Työssä tehdään pääosin jakelutyötä joko Malmin tai Puistolan alueilla mutta voi olla myös esilajittelua tai muita työkuvia työssä. Puistolassa on myös tarjolla reitti skootterikortilliselle jakajalle. Jakelun työssä aloitetaan Postin pisteeltä, josta haetaan välineet/kulkuväline sekä jaettavat postit. Postit lastataan kulkuvälineeseen ja sitten lähdetään omaa reittiä jakamaan. Työpäivä päättyy kun oma reitti on jaettu ja välineet palautettu.

Palkka: 11,85€/tunti + mahdolliset reittimestari-sovellus lisät. Jakajien TES.

Tunteja: Kokopäiväistä työssä, tunteja päivässä n. 7:39h/päivä. Harjoittelua tehdään 3-5 arkipäivänä viikossa. Työpäivät viikolla 50-51, n. 10:30-18:09. Pientä eroa työajoissa voi olla työn luoteen takia, jossa työaika määrittyy sen mukaan, kuinka tehokkaasti jaat oman reittisi.

Kesto: Harjoittelu viikolla 50 (tai mahdollisesti sovittaessa aikaisemmin ja itsenäiset työt viikolla 51. Viikolla 51 tehtäisiin itsenäisesti töitä jokaisena arkipäivänä.  

Sijainti:  Vallilan piste, 00530. Päivittäin työt alkavat pisteeltä.

Ei vaadi aikaisempaa kokemusta, työhön perehdytetään. Viikon 51 jälkeen voi työssä jatkaa, mutta voidaan kysyä mahdollisuutta myös muille Helsingin alueilla työskentelemiseen työmäärän takaamiseksi sesongin jälkeen ja työajat voivat muuttua alueen mukaan. Työssä pärjää sujuvalla suomen tai englannin kielellä. Hyvä fyysinen kunto on myös työssä hyväksi.

Jos olet kiinnostunut työstä, täytä alta löytyvä hakemus "Hae tähän paikkaan". Olisimme yhteydessä sähköpostitse mahdollisesta haastattelusta, ellet erikseen pyydä suoraan viestintää puhelimitse. Muista siis mahdollisesti tarkistaa sähköpostisi ja roskapostisi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen/Toistaiseksi voimassa oleva

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sijainti: Vallila

Logo

Joulujakaja Vallila

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!