Joulupostinlajittelijoita aamuvuoroihin Helsinkiin

Joulupostinlajittelijoita Helsinkiin

 

Etsimme

POSTINLAJITTELIJOITA JOULUSESONKIIN AAMUVUOROIHIN

Työpaikka sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella Helsingissä. Työt alkavat joko 7.12. tai 11.12. ja sesonki kestää 1-2 viikkoa. Sesonki päättyy tyypillisesti joulupyhien alkuun. Aamuvuorot alkavat klo 7 tai 8 aamulla ja päättyvät klo 15 iltapäivällä. 

Työtehtävät ovat esimerkiksi joulukorttien lajittelua, sekä muita rutiininomaisia työtehtäviä, jotka liittyvät postinkäsittelyyn. Työssä pärjääminen edellyttää hyvää peruskuntoa, sekä rautaista rutiininsietokykyä. Olethan myös 18-vuotta täyttänyt. Työskentelykielenä toimii suomi tai englanti.

Tuntipalkka: 10,13e/h. 

Laitathan hakemuksen vetämään välittömästi, sillä täytämme paikat sitä mukaa kun sopivat henkilöt löytyvät. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  

SOL KONSERNI
Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

 

 

Sähköposti: no-reply.rekry@sol.fi

Logo

Joulupostinlajittelijoita aamuvuoroihin Helsinkiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!