Joulupostinlajittelijoita Helsinkiin

Etsimme

POSTINLAJITTELIJOITA JOULUSESONKIIN

Työpaikka sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella Helsingissä. Sesonki alkaa aikaisimmillaan marraskuun lopussa, mutta työtä on mahdollista tehdä myös esim. viikon tai parin viikon ajan joulukuussa. Sesonki päättyy joulupyhien alkuun. Työtä tehdään vuorokauden ympäri kaikissa vuoroissa. Kerrothan hakemuksessasi, mistä vuorosta olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Työtehtävät ovat esimerkiksi joulukorttien lajittelua, sekä muita rutiininomaisia työtehtäviä, jotka liittyvät postinkäsittelyyn. Työssä pärjääminen edellyttää hyvää peruskuntoa, sekä rautaista rutiininsietokykyä. Olethan myös 18-vuotta täyttänyt. Työskentelykielenä toimii suomi tai englanti.

Tuntipalkka: 10,13e/h. 

Laitathan hakemuksen vetämään välittömästi, sillä täytämme paikat sitä mukaa kun sopivat henkilöt löytyvät. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: anna.matikainen@sol.fi
Sijainti: 00240

Logo

Joulupostinlajittelijoita Helsinkiin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!