Joulutyöntekijä pakettilajitteluun

Etsimme logistiikka-alan asiakkaallemme pakettien lajittelijoita joulun sesonkityöhön!

Millaista työntekijää etsimme?

Työssä pärjäät kun olet luonteeltasi oma-aloitteinen, tarkka ja reipas.  Edellytämme hakijalta hyviä tiimityöskentelytaitoja, täysi-ikäisyyttä ja joustaavuutta työaikojen suhteen. Toivomme tehtävän kannalta hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävän työaikojen vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksi!

Normaalisti työvuorojen pituus osuu 5-7,5 tunnin väliin. Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe välisenä aikana, mutta sesongin vuoksi myös viikonloppuvuoroihin kannattaa varautua. Kerrothan hakemuksessai mitä vuoroja pystyt tekemään (aamu, ilta ja yö).

Työt alkavat ensimmäisillä aloittajilla marraskuun puolen välin tienoilla. Työtä on tarjolla joululle saakka. Työssä jatkaminen sesongin jälkeen voi olla myös mahdollista.

Kuinka hakea tehtävään?

Jos koet olevasi sopiva henkilö pakettilajitteluun, niin jätäthän hakemuksen meille suoraan työpaikkailmoituksen kautta. Haastattelut pyrimme aloittamaan jo syyskuun aikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa: Santeri Roivainen (santeri.roivainen@sol.fi) ja Päivi Rönkkö (paivi.ronkko@sol.fi)

Haku alkaa ja päättyy

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: santeri.roivainen@sol.fi

Logo

Joulutyöntekijä pakettilajitteluun

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!