Julkisen hankinnan asiantuntijoita

Tuomi Logistiikka kuuluu Suomen suurimpien hankintayksikköjen joukkoon. Toteuttamillamme julkisilla hankinnoilla on merkittävä yhteiskunnallinen vaikutus omistaja-asiakkaillemme; sopimusten vuosittainen arvo on noin miljardi euroa. Pääset tutustumaan hankintapalveluihimme täältä. Hankintapalvelujemme erilaiset roolit ja tehtävät mahdollistavat yksilöllisiä. Esimerkiksi toteutettavien hankintojen ja sopimushallinnan kokonaisuuksien räätälöinnillä pystymme säätelemään tehtävän vaativuutta, joten kanssamme pääsee kasvamaan ja kehittymään ammatillisesti omien tavoitteiden mukaisesti jokaisessa roolissa.

Hankintapalvelumme on jaettu neljään erilaisista hankintakokonaisuuksista vastaavaan tiimiin:

Terveydenhuollon hankintojen tiimssä kilpailutetaan terveydenhuollon tarvikkeita, lääkintälaitteita sekä apuvälineitä.

Teknisten hankintojen tiimissä kilpailutetaan mm. urakoita, kuljetuksia ja kalusteita, toimistotarvikkeita ja siivousta. Tähän tiimiin haku ei ole enää auki, jatkamme jo hakemuksen jättäneiden kanssa. 

Asiantuntijapalveluhankintojen tiimissä kilpailutetaan mm. käyttöoikeussopimuksia, järjestelmiä, konsultointia, koulutuksia jne. 

Sote-palveluhankintojen tiimissä kilpailutetaan mm. palveluasumista ja hoivapalveluita. Tähän tiimiin haku ei ole enää auki, jatkamme jo hakemuksen jättäneiden kanssa. 

Tarjolla on tehtäviä julkisten hankintojen asiantuntijoille sekä aloittelevan asiantuntijan rooliin kilpailutusasiantuntijaksi. Vastuullisissa ja itseohjautuvissa rooleissa tehdään tiivistä yhteistyötä niin asiakkaiden, tarjoajien kuin Tuomen omien asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässä olet mukana läpi hankintaprosessin; kilpailutusprojektin suunnittelusta ja johtamisesta aina hankintailmoituksen valmisteluun ja päätöksentekoon asti. Olet mukana sopimuskaudella avustamassa tarpeen mukaan asiakkaita esimerkiksi sopimuksen jalkautuksessa, reklamaatioiden käsittelyssä ja toimittajayhteistyön kehittämisessä. Osaamisesi perusteella saatat myös saada laajemmin sopimushallinnan vastuita, ja omia tuote- ja palveluryhmiä. jolloin vastaat sopimuskauden aikaisesta yhteistyöstä, seurannasta ja raportoinnista. 

Etätyö on tehtävässä mahdollista ympäri Suomen, huomioiden kuitenkin satunnaisen tarpeen käydä toimistolla. Perehdytyksen alussa toivomme läsnäoloa Lahdesjärven toimipisteellämme. Tuomi on savuton työpaikka.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Etsimämme henkilö

Julkisen hankinnan asiantuntijatehtävät: sinulla on jo valmista kokemusta julkisten hankintojen toteutuksesta kilpailuttajan näkökulmasta. Tätä kokemusta olet saattanut kerryttää esimerkiksi hankintayksikön, valtionyhtiöiden, kuntien, kaupunkien tai näiden tytäryhtiöiden julkisiin hankintoihin liittyen. Tehtävissäsi olet tuottanut asiatekstiä sekä hallinnut itsenäisesti kilpailutusprojektejasi. Hankinnan kohteisiin liittyvä substanssiosaaminen ei ole välttämätöntä, mutta sopimushallinnan kokemus tai tuntemus on toki hyödyksi. Tärkeää meille on kuitenkin avoin mieli erilaisia tuoteryhmiä ja kokonaisuuksia kohtaan, sekä hyvät oppimisvalmiudet ottaa haltuun erilaisia hankintoja sillä saatat kilpailuttaa erilaisia hankintoja yli tiimirajojen. Voit olla myös julkisissa hankinnoissa marinoitunut osaaja joka etsii itselleen uusia haasteita sekä laajaa kattausta erilaisia hankintoja. 

Kilpailutusasiantuntijan tehtävät: Saatat olla urasi alkupuolella ja julkisten hankintojen taustaltasi vielä vihreä. Sinulla on vahva kiinnostus ja motivaatio julkisia hankintoja ja niiden kilpailuttamista kohtaan, sekä perustietoja niiden periaatteista esimerkiksi työstä tai opinnoistasi. Olet myös kerryttänyt työelämäkokemusta asiantuntijatehtävistä, jossa olet esimerkiksi tuottanut asiakirjatekstiä, hallinnut projekteja tai tehnyt mahdollisesti hankintoja. Tässäkin tehtävässä hyvät oppimisvalmiudet ovat tärkeät, ja kykenet ottamaan haltuun hankintojen laajan kokonaisuuden. 

Olipa julkisten hankintojen taustasi mistä tahansa, perehdytämme sinut kattavasti Tuomen prosesseihin ja tapaan toimia. Kykenetkin omaksumaan nopeasti uutta tietoa ja soveltamaan sitä käytäntöön ratkaisukeskeisesti.

Erinomaisen paineensietokykysi, sekä projektiosaamisesi ansiosta pystyt työstämään useita kilpailutuksia samanaikaisesti. Viihdyt työssä, jossa pääset sukeltamaan syvälle julkisten hankintojen maailmaan ja osaat aktiivisesti viestien motivoida kanssasi työskenteleviä tahoja asiantuntevasti kohti yhteisiä tavoitteita. Asiakaslähtöistä toimintatapaasi tukevat vahvat vuorovaikutus- sekä neuvottelutaitosi ja ymmärrät hyvän asiakaskokemuksen tärkeyden. Hankinnoissa edistetään kilpailutuksia hyvällä sykkeellä, mutta ei otsa rypyssä. Oletkin tottunut toimimaan itseohjautuvasti ja joustavasti, mutta osaat silti vetää tarvittaessa työkaveria hihasta, sekä muokata toimintaasi uuteen oikeuskäytäntöön perustuen.

Tarjoamme

  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Työmatkaetu
  • Lounasetu
  • Hyvinvointietu
  • Virkisty Vapaalla Ry
  • Tulospalkkio

Meillä pääset työskentelemään jatkuvaan kehittymiseen tähtäävässä hankintaorganisaatiossa tehtävässä, jossa vuosienkin jälkeen pääset kehittymään ja oppimaan uutta. Olemme mm. kehittäneet hankintapäällikköpalvelun asiakkaillemme. Rento ja asiantunteva työyhteisömme odottaa sinua. Henkilöstöömme sekä uratarinoihimme voit tutustua tarkemmin urasivultamme.

Meille on tärkeää, että jokainen uusi tuomilainen tunnistaa itsensä arvoistamme.   Pääset tutustumaan niihin täältä:

 

Tuomi Logistiikka

Tuomi on Pirkanmaalla sekä Kanta-Hämeessä toimiva, yhteiskunnallisesti vaikuttava in-house yhtiö. Olemme julkisomisteinen yritys ja liiketoimintamme kulmakiviä ovat hankinta-, henkilökuljetus- ja logistiikkapalvelut, joita tarjoamme julkisella puolella toimiville asiakkaillemme. Meillä työskentelee yli 400 henkilöä ja liikevaihtomme on 146 M€. Visiomme on kulkea askeleen edellä hyvinvointia ja kumppanuutta rakentamassa. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi!

Ota yhteyttä:

Sijainti: Särkijärvenkatu 1, Tampere

Alkoiko kiinnostus julkisia hankintoja kohtaan versoa? Hienoa! Siinä tapauksessa lähetä meille hakemus ja CV palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta. Hakumme on auki toistaiseksi, kunnes paikat on täytetty. Kerrothan meille hakemuksessasi, miten yllä mainitut asiat näkyvät osaamisessasi ja työhistoriassasi. Kerro meille myös, mikäli sinulla löytyy valmiiksi osaamista ja motivaatiota tiettyn tiimin toimintaan liittyen, huomioiden kuitenkin että teknisten tiimiin haku ei ole enää auki. 

Kysymyksiä tehtävänkuvasta voit laittaa sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi. Mikäli kysymys koskee tiettyä tiimiä, ohjaamme sinut oikean päällikön puheille.