Julkishallinnon palkkapalveluasiantuntija

Vaikka teemme parhaamme, kasvamme siitä huolimatta.* Meillä ei keskitietä kuljeta, vaan tapana on tehdä asiat toimivasti toisin. Jopa julkishallinnon palkkapalvelut. Siksi etsimme Tampereen (moro!), Oulun (onko kauramaitua?), Turun (laiteta tähä se jokivitsi vaik...) tai Porin tiimiimme nyt enempi (kyllä, kuulemma se on sana) julkisen puolen palkkapalveluasiantuntijoita. Avainsanoja osaajalle ovat AVAINTES, KVTES, Tekninen KVTES tai SOTE-TES.

Mikä homma? 

Rakennamme Suomen parasta palkkapalvelua perinteistä poiketen. Parhaalla ei tarkoiteta täydellistä (eikä edes virheetöntä – ihmisiähän tässä ollaan). Palveluasenteeltaan palkkahallintomme on kuitenkin parhaasta päästä.

Työskentelemme tiiminä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli teemme työelämää, jossa annamme koneen hoitaa ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Räjäytämme jo nyt paperit pöydältäsi. Manuaalisten vaiheiden väistyttyä vapautuu aikaa keskittyä ydinosaamiseesi. Ja muihin merkityksellisiin töihin, kuten asiakkaiden auttamiseen. Päätyösi on pitää julkishallinnon asiakkaidemme palkkaprosessit pyörimässä ja palvella heitä kaikenlaisissa palkkakysymyksissä.

Olemme viidellä paikkakunnalla yksi tiimi. Työkaverisi ovat täppäyksen päässä. Tukenasi on 180 ihmisen yhteisöohjautuva asiantuntijajoukko Helsingissä, Tampereella, Porissa, Oulussa ja Turussa.

Etätöitä olemme tehneet jo 13 vuotta. Silloin tällöin työ edellyttää myös lähityöskentelyä sekä kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Millaista ihmistä etsimme?

Odotamme sinulta mitä nyt moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä positiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi ✨on✨ meillä hyvä tyyppi.

Julkishallintoon erikoistuneen palkkapalveluasiantuntijan työ edellyttää MepcoPro-osaamista. Palkanlaskennan perusprosesseja automatisoivan robotin esittelemme myös työkaverinasi. Jos nyt ette sattuisi jo olemaan tuttuja entuudestaan. Pelkkä kybertyö tämä ei kuitenkaan ole: julkisen puolen palkkakokemuksen lisäksi aiempi kokemus perinteisestä palkanlaskennasta on välttämätöntä, ja sydämen sivistystäkin tarvitaan.

Kuntapuolen asiakkaillemme sovelletaan mm. hyvinvointialueista johtuen monia eri työehtosopimuksia, joten laaja-alaisesta TES-tietämyksestä on tehtävässä merkittävää etua: AVAINTES, KVTES, Tekninen KVTES tai SOTE-TES.

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tämä avoin tehtävä on mahdollisuus päästä tekemään huomisen palkkahallintopalvelua integratalaisten innostavassa imussa. Julkisen puolen osaajana saat työhösi tiimin täyden tuen ja täydennät TES-osaamisellasi alan asiantuntijoiden joukkoa. 

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on itkettävän ihmeellisiä työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Huonojen läppien lisäksi panostamme mm. työn merkityksellisyyteen, hyvinvointiin, yhdenvertaisuuteen ja vastuullisuuteen. Meillä johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – joko työsuhdepolkupyörällä tai ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Palkkahaitari tehtävään on ~2 700–3 200 , riippuen hakijan huumorintajusta (vitsi!), osaamisesta sekä aiemmasta kokemuksesta.

Näin haet integratalaiseksi

Tiedetään, polttelee päästä tämän päivän palkkapuuhien pariin, mutta lukaisethan vielä nämä(kin):

Tutustu Jakamossa jakamiimme jorinoihin, Linkkarissa ihmisiimme, Instagramissa yrityskulttuuriimme, TikTokissa rekrytiimiimme ja Spotifyssa podcasteihimme. Ja katso myös kuvat. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 2.10.2022 klo 23:59 mennessä.

Starttaat tehtävässä pikimmiten (Palkkapussin startista taas emme koskaan mene takuuseen).

Hae ja haastattele meitä!

Voit haastatella meitä osoitteessa rekry@integrata.fi tai WhatsAppissa, 050 531 8580.

Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaavat Eveliina Tuokkolaeveliina.tuokkola@integrata.fi, 0400 496 484 tai Erika Kuusimäki, erika.kuusimaki@integrata.fi, 040 820 9254. 


*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

Avainsanat: palkanlaskija, palkka-asiantuntija, palkkahallinto, palkanlaskenta, julkishallinto, AVAINTES, KVTES, Tekninen KVTES, SOTE-TES.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Integrata

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan kokonaispalvelua. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Tutustu rekrytiimiimme myös TikTokissa!

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!