Julkisivu- ja alumiiniasentaja

Etsimme asiakkaallemme metallisten julkisivujen asentajaa!

Haemme asiakkaallemme julkisivuasentajaa tekemään metallisia julkisivuja ja niiden kiinnityksiä. Sinulle on tuttua erilaisten akkukäyttöisten koneiden käyttäminen ja olet erittäin tarkka työssäsi. Et myöskään pelkää korkeita paikkoja, sillä henkilönostin on jokapäiväisessä käytössä. Toivomme sinulla olevan hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. 

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta:

  • Reipasta asennetta ja kiinnostusta rakennusmiehen tehtäviä kohtaan
  • Sopivaa koulutusta tai kokemusta rakennusalan töistä
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Huolellista ja tarkkaa työn jälkeä
  • Omaa autoa

Tarjoamme Sinulle turvallisuuteen sitoutuneen työympäristön, jossa pääset tekemään itsenäistä ja joustavaa työtä laadukkaiden, puhtaiden ja asennusystävällisten tuotteiden parissa. Työ suoritetaan aluksi vanhemman asentajan työparina ja jatkossa kohteen mukaan joka työparina tai itsenäisenä asentajana.


Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pikimmiten, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot tehtävästä antaa: anna.wilen@sol.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: vakituinen kokoaikainen

Tarjoamme

  • Smartum liikuntaetu
  • Työterveyshuolto

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: anna.wilen@sol.fi
Sijainti: Helsinki

Logo

Julkisivu- ja alumiiniasentaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!