Junior Business Controller

Vahvistamme taloustiimiämme ja haemme palveluliiketoiminnan

Junior Business Controlleria

Junior Business Controllerina olet tärkeä osa taloustiimiämme ja vastuullasi on lastensuojelupalvelujen palveluliiketoiminnan controller tehtävät. Tehtäviisi kuuluvat liiketoiminnan talouden raportit, ennusteet, budjetoinnit sekä talouden seurannan kehittäminen. Olet roolissasi vahva ja aktiivinen tuki palveluliiketoiminnan johtoryhmän jäsenille sekä kehität talouden työkaluja yhdessä taloustiimin kanssa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä liiketoimintalähtöistä työskentelytapaa. Olet liiketoiminnan menestymisen tuki ja avainroolissa kilpailutusten hinnoitteluprosesseissa, kannattavuuden parantamisessa ja tiedon tuottamisessa päätöksenteon tueksi. Omaat kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja kykyä nähdä erilaisten toimintamallien kustannusrakenteet ja tuot ideoita toiminnan kehittämiseksi. Jos olet innokas oppija ja haluat olla mukana kehittämässä uutta kasvavassa lastensuojelupalvelujen organisaatiossa, saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja merkityksellisen tehtävän lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osaksi yli 250 työntekijän uudistushaluista yhteisöä. Meillä on käytössä joustava hybridityön malli ja sinulla on mahdollisuus tehdä töitä itseohjautuvasti ja itsenäisesti työyhteisön tuella. Tehtävässä on joustavat työajat. Työpisteesi sijaitsee Espoon toimistollamme Niittykummussa.

SOS-Lapsikylä tukee henkilöstön jaksamista mm. mahdollisuudella kattavaan työterveyshuoltoon sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedulla. Sinulla on käytössäsi lounasetu sekä SOS-Lapsikylän oma sähköinen oppimisympäristö työsi tueksi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan pikimmiten.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Heidi Tuomikorpi, Eezy Personnel Oy p. 043 824 3261. Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 2.4. mennessä osoitteessa https://personnel.eezy.fi/avoimet-tyopaikat/

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

SOS-Lapsikyläsäätiö

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Sijainti: Niittytaival 11
Logo

Junior Business Controller

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!