Junior Consultant (Data&Analytiikka) LevelUp-ohjelmaan

Oletko jo päässyt ottamaan ensiaskeleesi datan, analytiikan, digitalisaation tai vaikkapa tekoälyn maailmassa ja haluat työskennellä jatkossa näiden mahdollistajana? Oletko valmis hakemaan vauhtia uraasi intensiivisen koulutuksen kautta?

Haemme nyt Loihde Advisoryn uuteen Level Up-ohjelmaan sinua, joka haluat syventää osaamistasi datan ja analytiikan parissa ja päästä työskentelemään konsulttina asiakasprojekteissa.  

Mistä on kyse? 

Loihde Akatemian Level Up -ohjelma on 2kk mittainen, teoriaa ja harjoitustöitä sisältävä koulutusputki, jonka jälkeen työsuhde meillä jatkuu normaalisti. Ensimmäisten kuukausien aikana saat kattavat tiedot datan kanssa työskentelystä sekä konsultin työstä. Kouluttajina toimivat omat senior-tason asiantuntijamme, joilla on monien vuosien kokemus koulutettavista teemoista. Koulutuksessa ja tulevassa työssä ei edellytetä ohjelmointiosaamista.

Tuotamme asiakkaillemme palveluita dataperustan rakentamiseen, jotta datan hyödyntäminen olisi mahdollisimman kokonaisvaltaista. Koulutuksen jälkeen pääset soveltamaan taitojasi asiakasprojekteissa junior konsulttina kokeneempien konsulttien pareina. Voit päästä esimerkiksi toteuttamaan ratkaisuja, joilla parannetaan asiakaskokemusta, tuetaan erilaisten palveluyritysten liiketoimintaa tai parannetaan digitaalisen kaupankäynnin mahdollisuuksia.

Etsimämme henkilö

Level Up-ohjelmamme on suunnattu nimenomaan henkilöille, joilla on jo muutaman vuoden ajalta työkokemusta esimerkiksi IT:n tai liiketoiminnan tehtävistä, ja sen kautta ymmärrystä liiketoiminnasta sekä teknisestä ympäristöstä, jossa liiketoimintaa tehdään.


Tarkemmin kuvattuna, sovit ohjelmaan mikäli:

  • Olet työskennellyt hankkeessa tai muussa työtehtävässä, jossa olet tunnistanut datan tärkeän roolin. Tällaisia voivat olla esimerkiksi raportointityökaluihin, palkanmaksujärjestelmiin, ERP-, CRM- tai HR-järjestelmiin, MDM-työkaluihin, käyttöönottoon tai datan laatuun liittyvät hankkeet.

  • Sinulle on herännyt kiinnostus dataan työssä tai opinnoissasi, ja sinulla on perustiedot esimerkiksi jostain seuraavista: tiedonhallinta, master data, analytiikka, datan laatu tai vastaava.

  • Sinulla on tulevaan työhösi soveltuva koulutustausta (esim. matemaattinen, kaupallinen tai tietojenkäsittely). Tärkeintä kuitenkin on, että dataan liittyvät asiat kiinnostavat sinua ja sinulla on palo työskennellä niiden kanssa.

  • Sinusta data on tärkeä osa tulevaisuutta ja innostut sen oppimisesta, ettei datan tärkeys jää vain puheiden tasolle. Sinulla on halua kehittää osaamistasi datanhallintaan liittyvien järjestelmien, kuten datakatalogien ja laadun mittaamisen työkalujen, parissa.

  • Haluat toimia erilaisissa dataan liittyvissä projekteissa ja ympäristöissä sekä IT:n ja liiketoiminnan välimaastossa.

 

Sovit joukkoomme mainiosti kun olet yhteistyökykyinen, osaat johtaa omaa työtäsi, ymmärrät erilaisia näkökulmia, suhtaudut asioihin uteliaasti ja analyyttisesti sekä innostut datasta!

Tarjoamme sinulle: 

Level Up-ohjelmamme tarjoaa sinulle intensiivisen koulutuspolun vakituisen työsuhteesi alkuun, jonka avulla viet osaamisesi seuraavalle tasolle.

Jos arvostat aitoa, kannustavaa ja konstailematonta työilmapiiriä, jossa voit olla oma itsesi, niin hyvä juttu. Meillä kenenkään ei tarvitse mahtua valmiiseen muottiin, vaan voit tulla sellaisena kuin olet. Loihde Advisorylla tulet työskentelemään päivittäin yhdessä digitalisaation parhaiden osaajien parissa: pääset sparrailemaan, haastamaan ja jakamaan osaamistasi paitsi ammattitaitoisten, myös innostavien kollegojen kanssa. Meillä kukaan ei pihtaile osaamistaan, vaan empimättä auttaa kollegaa jakamalla asiantuntemustaan.

Jos tunnet, että sinusta olisi enempäänkin, haluamme auttaa sinua vapauttamaan potentiaalisi. Tarjoamme työntekijöillemme kehittymismahdollisuuksia ja panostamme osaamisesi kehittämiseen kattavien koulutuspolkujemme avulla.

Lisäksi pääset nauttimaan seuraavista:

  • Mahdollisuus itsenäiselle, ajasta ja paikasta riippumattomalle työskentelylle. Yrityksemme avoimuus ja luottamuksen ilmapiiri antavat erinomaisen pohjan työn, perheen ja vapaa-ajan tasapainottamiselle – jokaiselle parhaiten sopivalla tavalla. 

  • Kilpailukykyinen palkkaus (voit valita useammasta eri palkkamallista). 

  • Työvälineet valintasi mukaan. 

  • Hyvät työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto, lounas-, liikunta– ja kulttuurisetelit, terveys– ja vapaa-ajan vakuutukset. 

Tunnistitko itsesi? 

Hae mukaan viimeistään 23.1.2022 mennessä ja liitä mukaan CV, lyhyt saate, miksi haluat mukaan sekä milloin voisit meillä aikaisintaan aloittaa. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja teemme päätökset heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ohjelman on tarkoitus alkaa maalis-huhtikuussa 2022 riippuen ohjelmaan valittujen henkilöiden aikataulusta.

Lisätietoja hausta ja ohjelmasta voit kysellä Emma Koskiselta, emma.koskinen@loihde.com, 0503609013. 

Loihde Advisory

Puhelin: 0503609013
Sijainti: Metsänneidonkuja 4, Espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!