Junior Controller

Haemme taloustiimiimme junior controlleria tukemaan yhtiömme kasvua. Toimit talousjohtajan ja kahden controllerin apuna niin energiapalveluyhtiö Väre Oy:n kuin tytäryhtiö Väre Salkunhallinta Oy:n päivittäisen raportoinnin ja talouden pyörittämisessä. Avustat taloustiimiä niin talouden, sähkön hankinnan kuin toimitusketjun hallinnan kontrollipisteiden valvonnassa ja kehittämisessä. Tarjoamme mahdollisuutta sukeltaa töissäsi sähköpörssin, johdannaisten, aurinkovoimaloiden ja sähköisten latausratkaisuiden mielenkiintoiseen maailmaan!

 

Olet motivoitunut kehittymään ja oppimaan uutta. Voit olla urasi alkuvaiheessa, sillä tärkeintä meille on tiettyjen perusedellytysten täyttyessä oikeanlainen kehittymisnälkäinen asenne. Yksi tärkeimmistä taidoistasi on tunnistaa kehityskohteita ja tuoda niitä rohkeasti esille. Olet tärkeä osa kokonaisuutta ja toimit taloustiimin lisäksi myös suoraan liiketoimintojen avainhenkilöiden kanssa.

 

Etsimältämme henkilöltä toivomme seuraavia ominaisuuksia:

  • Tärkeimpänä edellytyksenä pidämme, että osaat käyttää Exceliä edistyneesti
  • Data-analyytikot monimutkaiseen datan murskaukseen ja päättelyyn meillä on erikseen, mutta odotamme, että omaat perushyvät matemaattisen hahmottamisen taidot
  • Pystyt hahmottamaan prosesseja ja tunnistamaan riskikohtia, joihin tarvitaan kontrollipisteitä ja joilta osin prosesseja tulisi mahdollisti kehittää
  • Olet oppimis- ja kehittymishaluinen
  • Sinulta löytyy hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot
  • Katsomme eduksesi, mikäli sinulla on kokemusta jonkun BI-järjestelmän käyttämisestä
  • Katsomme eduksesi myös, mikäli olet kerännyt jo työkokemusta taloushallinnon alalta tai esimerkiksi pankin backoffice-tehtävistä

 

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden kehittyä sisäisen ja ulkoisen laskennan osaajaksi, joka ei tulevaisuudessa kavahda, kun keskusteluissa vilahtaa maininta futuureista, varaston kiertonopeudesta tai Finanssivalvonnasta
  • Huumorintajuiset ja kannustavat työkaverit niin omassa kuin muissa tiimeissä
  • Monipuoliset työsuhde-edut, kuten polkupyöräedun, puhelinedun, lounasedun, hyvinvointi- ja liikuntaedun sekä kattavan ja laadukkaan työterveyshuollon.

 

Tehtävä sijaitsee ja taloustiimi työskentelee Kuopiossa keskeisellä paikalla ja hyvien liikenneyhteyksien ääressä olevalla modernilla toimistolla. Tule työkaveriksemme energiseen joukkoomme! Voit tutustua meihin muihin Väreläisiin täällä

 

Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 7.12.2022 mennessä. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut heti hakemusten saavuttua ja sopivan kandidaatin löytyessä voimme päättää rekryn aikaisemmin. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Kalle Oinonen (etunimi.sukunimi@vare.fi, puh. 0504483211) ma 14.11. klo 9-11, pe 18.11. klo 9-10.30 ja ke 23.11. klo 12-14. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Väre

Väre on liikevaihdoltaan Suomen 500 suurimman yhtiön joukossa Talouselämä 500-listalla. Väreellä työskentelee noin 50 energia-alan ammattilaista. 

Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Varmistamassa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa.

Energia-alan muutoksen keskellä kehitämme etunojassa myös ympäristöystävällisempiä palveluita. Tuskin kuitenkaan tulemme pitämään siitä sen suurempaa meteliä. Vaikka kestävästä kehityksestä puhuminen on trendikästä, meille se on itsestäänselvyys. 

Yhden asian haluamme kuitenkin sanoa tässä ja nyt: Väreen kanssa sähköstä sopiminen hoituu aina selkokielisesti ja läpinäkyvästi. Jos emme jotain tiedä, kysymme. Ja yhdessä päädymme juuri sinulle parhaaseen ratkaisuun - ei enempää eikä vähempää. 

Me Väreellä käytämme kaiken energiamme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Puhelin: +358504483211
Sähköposti: rekry@vare.fi
Sijainti: Kuopio
Logo

Junior Controller

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!