Junior Developer(s), Visma Sign

Visma Signin tuotekehitystiimimme etsii uutta työkaveria kasvamaan. Kehitämme Suomen johtavaa sähköisen allekirjoituksen palvelua, jota hyöntyntää jo lähes 35 000 yritystä Suomessa ja Pohjoismaissa. 

 

Etsimmekö juuri sinua? 

Mikäli huomaat vastaavasti useampaa alla olevaan kysymykseen KYLLÄ ja sinulla on työkokemusta koodauksesta vähintään 1 vuosi, kuulemme sinusta mielellämme!

  • Kiinnostaako sinua kehittyä laaja-alaisesti kovaksi softa-ammattilaiseksi?
  • Asetatko itsellesi kovia tavoitteita, joihin myös pääset?
  • Haluatko työskennellä pienessä, ketterässä tiimissä jossa pääset vaikuttamaan?
  • Tuotko esille mielipiteesi, vaikka olet niistä epävarma?
  • Tykkäätkö ongelmista, jotka jatkuvasti haastavat omaa ammattitaitoasi?
  • Oletko toivonut, että teillä töissä olisi mentori auttamassa sinua kehittymään?
  • Kehittymistäsi varten olet opiskellut paljon kotona. Toivotko myös, että työaikaa olisi myös mahdollista käyttää itsensä kehittämiseen?
  • Arkkitehtuuri on sinulle ehkä vielä uusi asia, mutta se kiehtoo se sinua sekä haluat pystyä suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevaisuudessa esim. microserviceja tai integraatioita?
  • Haluatko jatkuvasti kehittää muita sinun ympärilläsi sekä tiimiä toimimaan yhdessä paremmin?

Mitä tarjoamme?
Yllä olevista kysymyksistä saat hieman vinkkiä siitä, millaista työskentely meillä on. Olemme matalan hierarkian yritys, jossa jokainen kehittäjä pääsee vaikuttamaan yhteiseen suuntaamme. Olemme oma-alotteisia, tavoitteemme ovat korkealla ja haluamme tuottaa asiakkaillemme laatua. Uskomme vapauteen ja vastuuseen; meillä jokainen pääsee vaikuttamaan omaan ja tiimin työhön. Meillä kaikilla on opittavaa ja mielellämme tuemme sinun polkuasi mentoroinnin ja opiskelun suhteen. Siksi käytämmekin työaikaa myös uuden oppimiseen niin parikoodauksen, kurssien kuin muidenkin oppimistapojen parissa. Pääset työskentelemään mm. Docker, Kubernetes, GCP, ReactJs ja Terraform -teknologioiden parissa.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön reilulla 320 työkaverilla, modernit tilat ja työvälineet, kilpailukykyisen palkkauksen ja edut.  Upeat toimistomme sijaitsevat Helsingissä (Pasila, Tripla), Lappeenrannassa ja Lahdessa. Osa työkavereistamme työskentelee täysin etänä. Uskomme siihen, että jokainen tekijämme tietää parhaiten missä hänen kannattaa työtään tehdä, joten voit joustavasti valita juuri sinulle sopivan paikan Suomessa työn tekemiselle. 

Visma Solutionsilla yhdistyvät monikansallisen Visma-konsernin tuki ja mahdollisuudet niin uran kuin kehittymisen näkökulmasta kuin oma ketterä Solutionsin työkulttuuri.  Meidät on valittu vuodesta 2011 lähtien yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä tehdä työtään ja panostammekin paljon työhyvinvointiin sekä työn ja muun elämän yhteensovittamisen tukemiseen. 


Miten hakea?
Jätäthän meille yhteystietosi, CV:si ja hakemuksesi oheisen hakupainikkeen kautta viimeistään 31.10.2021. Olemme kiinnostuneet osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi, joten liitäthän hakemukseesi myös GitHub-profiilisi tai muun portfoliosi mukaan. Toivomme hakemuksia monipuolisesti eri taustaisilta hakijoilta.

Visma Sign tuotteeseemme pääset tutustumaan: https://vismasign.fi/
Lisätietoja tehtävästä antaa Tech Lead Petri Miikki. Petrin tavoitat numerosta +358400774861.
 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 320 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki /Villimiehenkatu 10, Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!