Junior Key Account Manager, New Retail / Celsius Finland Oy

Adiente
Hae tätä työpaikkaa

Celsius Finland Oy, www.celsiussuomi.fi, www.funcfood.com on pohjoismainen hyvinvointia ja terveellisiä elämäntapoja edistävä yhtiö. Ydintuotteemme ovat hyvinvointia edistävät ruoat sekä funktionaaliset juomat. Tuotemerkkeihimme kuuluvat Celsius energiajuomat sekä Suomen johtava urheiluravinnemerkki FAST Sports Nutrition ja superfood-brändi CocoVi. Mielestämme kunnossa pysyminen on paljon muutakin kuin treeniä: siinä on kyse asenteesta, tavoitteista ja elämäntavasta.

Pursuatko energiaa, asennetta ja positiivisuutta? Kiinnostaako sinua aktiivinen myyntityö, jossa saat paljon vastuuta ja vapautta ja pääset etulinjassa vaikuttamaan lifestyle-tuotteiden kasvuun Suomen markkinoilla? Jos vastasit ”Kyllä”, jatka lukemista, meillä on avoinna huippupaikka juuri sinulle!


Haemme ENERGISTÄ JUNIOR KEY ACCOUNT MANAGERIA vastaamaan New Retail asiakkaistamme

Tässä tehtävässä yhdistyy mielenkiintoisella tavalla isojen, jo olemassa olevien avainasiakkuuksien hoito sekä uusasiakashankinta. Tuotteemme ovat jo tunnettuja Suomen markkinoilla, mutta vielä löytyy paljon potentiaalia meille uusissakin asiakassegmenteissä. Tähän haemme SINUA - aktiivista myyntitykkiä, joka pystyy huolehtimaan erinomaisesti vanhoista avainasiakkuuksistamme ja myydä heille lisää, samalla kun rakennat omaa asiakasportfoliotasi, hakemalla meille täysin uusia asiakkuuksia. Työ on siis erittäin merkityksellistä ja samalla hyvin ajankohtaista – hyvinvointisegmentti on voimakkaasti kasvava ja asia, joka kiinnostaa ja puhuttelee yhä useampaa suomalaista. Myyntitiimiin kuuluu toisen avainasiakaspäällikön lisäksi, useita aluepäälliköitä sekä myyntikoordinaattori. Tehtävässä raportoit myyntijohtajalle.


Vastuualueet:
Avainasiakasportfolioosi saat valmiita asiakkuuksia kuten Tokmanni, Kokkolan HalpaHalli, MiniMani, XXL, kuntosaleja ja -keskuksia sekä verkkokauppoja. Toivomme, että kehität asiakkuuksiisi erinomaiset suhteet ja kehität tuoteryhmiämme näissä, yhdessä heidän kanssaan. Tämän lisäksi toivomme, että sinulla on vahva palo ja innostusta rakentaa ja kehittää meille täysin uutta asiakaskenttää ja samalla itsellesi laajempaa portfoliota, mitä jatkossa saat kasvattaa itsenäisesti.

Vastuualueisiisi kuuluu:     

 • Avainasiakkaiden myynti- ja markkinointistrategian suunnittelu yhdessä heidän kanssaan
 • Uusasiakashankinta
 • Myynnin budjetointi sekä budjetin seuranta
 • Myyntilukujen raportointi johdolle sekä asiakkaille
 • Hinnoittelun suunnittelu
 • Asiakassuhteiden kehittäminen
 • Tiivis yhteistyö sisäisten sidosryhmien kanssa
 • Markkinointikampanjoiden suunnittelu yhdessä markkinointitiimin kanssa
 • Aktiivinen markkina- sekä kilpailijaseuranta
   

Toivomme sinulta:
Pidät myynnistä, innostut onnistumisista, motivoidut tuloksista ja olet yhtä innoissasi tuotteistamme kuin me itsekin olemme.
Lisäksi toivomme että:

 • Sinulla on kokemusta B2B myynnistä päivittäistavarakauppasektorilla. HoReCa-alan tuntemus on tehtävässä eduksi
 • Olet yrittäjähenkinen, nopea oppimaan sekä joustava
 • Viihdyt itsenäisessä ja monipuolisessa myyntitehtävässä, jossa sinun työpanoksellasi on suuri merkitys
 • Sinulla on erinomaiset kommunikointi- ja ihmissuhdetaidot
 • Olet ongelmanratkaisija, jolla on analyyttinen, pitkäjänteinen ja positiivinen lähestymistapa asioihin
 • Olet näppärä tietokoneiden käyttäjä
 • Hallitset suomen- ja englanninkielen erinomaisesti - yrityskieli on englanti, mutta asiakkaiden kanssa päivittäisessä työssäsi käytät suomea

Työssäsi tarvitset ajokortin ja toivomme sinulta satunnaista matkustusvalmiutta
 

Tarjoamme sinulle:
Celsius Finland Oy on alansa edelläkävijä ja olemme ylpeitä sekä siitä mitä teemme, tuotteistamme että tiimistämme. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän – jossa saat paljon tilaa toimia ja jossa arvostamme työtäsi. Tuotteemme ovat tunnettuja Suomen markkinoilla, joten niiden parissa on ilo tehdä töitä. Aina on kuitenkin tilaa uusille näkökulmille, suuremmille markkinaosuuksille, hauskoille myyntitempauksille, sinun ideoillesi ja SINULLE, joka haluat olla osa meidän menestystarinaamme! Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan ja mikäli toivot, myös työsuhdeauton sekä muita hyviä työsuhde-etuja.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruskeasuolla. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian.

 

Rekrytoinnista vastaa Adiente O, www.adiente.fi

Kiinnostuitko tästä paikasta? Rekisteröi CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen, mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.12.2022. Haluatko kuulla lisää? Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Senior HR Consultant, Marika Högström-Andersson, 050 572 6439 tai marika.hogstrom-andersson@adiente.fi.


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työ
Logo

Junior Key Account Manager, New Retail / Celsius Finland Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!