(Junior) Reporting Developer

Kuka katsoo Temppareita?  Onko Hesari Ytimessä?  Laitetaanko lisää urheilua? Haluatko nähdä työsi jäljen? Oletko innokas oppimaan uutta?

Tahdotko olla osaltasi vaikuttamassa Suomen suurimman mediayhtiön tulevaisuuteen? Sanomilla se onnistuu! 😊

Sanoma Media Finlandin datayksikön Online Performance -tiimi auttaa liiketoimintaa analytiikan, raportoinnin, optimoinnin ja asiakaskokemuksen alueilla. Työskentelemme niin toimitusten, johdon kuin kaupallisten yksikköjenkin kanssa useissa mediabrändeissä kuten Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Aamulehti ja Ruutu.

Haemme huipputiimiimme (Junior) Reporting Developeria, jonka päätehtävänä on ylläpitää ja kehittää liiketoiminnan raportointia käyttäen Power BI -työkalua. Tukena kehitystyössä ovat osaavat data-ammattilaisemme ja palvelupäällikkömme.

Urakehitys on meille sydämen asia. Pääset jo heti alussa kehittämään raportteja ja visualisoimaan dataa ymmärrettävään muotoon yhdessä tiimimme analyytikoiden ja liiketoiminnan kumppaneiden kanssa sekä ylläpitämään raportointipalvelua.
Taitojen kehittyessä voit osallistua mielenkiitoisiin projekteihin, uusille alueille ja laajempiin kokonaisuuksiin; esim. mallintamaan dataa ja miettimään miten data kulkee optimaalisella tavalla tietovarastosta raporteille, tai kehittymään vaikka projektinhallinnassa.

Toimipisteemme sijaitsee Sanomatalossa, aivan Helsingin keskustassa. Tiimimme tekee töitä joustavasti sekä toimistolla että etänä. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä isojen, kaikkien tuntemien mediabrändien ja digipalvelujen kanssa sekä hyvät mahdollisuudet joustavaan työskentelyyn ja osaamisen kehittämiseen.

Olisitko etsimämme henkilö?

 • Voit olla vastavalmistunut tai jonkin aikaa työkokemusta hankkinut.
 • Osaat raportoinnin perusteet ja olet ehkä tehnyt muutaman raportinkin.
 • Ymmärrät jotain datasta ja sen mallinnuksesta.
 • Olet edes etäisesti tietoinen pilvipalveluista ja projektityyppisestä kehityksestä.
 • Saatat omata visuaalista silmää ja osaamista käytettävyydestä.
 • Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, niin suomeksi kuin englanniksikin. Et kavahda esiintymistäkään.
 • Olet innostunut ja energinen, tuot omia näkemyksiäsi ja joskus jopa ihan hullujakin ideoita. Osaat tarvittaessa myös kyseenalaistaa.

Jos edellä mainitut sopivat juuri sinuun, hae meille täyttämällä sähköinen hakulomake.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä tehtävää koskien, lisätietoja antavat mielellään:
- Jani Pohjolainen, Reporting Lead (0407020796 / jani.pohjolainen@sanoma.com), 21.11.2023 klo 9-11 tai 5.12.2023 14-16
- Ilkka Kalevi, Head of Online Analytics (0503583941 / ilkka.kalevi@sanoma.com), 30.11.2023 klo 14-16

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

 • Henkilöstörahasto
 • Tasokas työterveyshuolto
 • Lounasetu
 • Liikunta- ja kulttuurietu
 • Kuntosali Sanomatalossa
 • Loma-asunnot mm. Rukalla ja Teijossa
 • Sanomain Kerhon toiminta (esim. liikuntajaos, kulttuuritapahtumat jne.)

Sanoma Tech ja Data

Sanoma Tech&Data on mediayhtiö Sanoman teknologiaorganisaatio, joka työllistää yli 150 IT- ja data-asiantuntijaa ympäri Suomen.

Vastaamme mm. Ilta-Sanomien, Helsingin Sanomien, Nelonen Median ja kymmenien muiden Suomen johtavien mediabrändien digitaalisten palveluiden kehityksestä ja innoivoinnista varmistaen samalla liiketoimintaprosessien toimivuuden. Asiantuntijamme varmistavat myös infrastruktuurin ja liiketoimintasovellusten luotettavan toiminnan ja jatkuvan kehityksen.

Kehittämillämme kuluttaja- ja mainosliiketoiminnan palveluilla on miljoonia käyttäjiä ja saamme olla tukemassa yhteiskunnallisesti merkittävää journalismia. Data on tekemisessämme keskiössä.

Sovellamme joustavaa työkulttuuria ja tarjoamme mahdollisuuden työskennellä etänä – myös normaalioloissa. Meillä voit kehittää omaa osaamistasi monipuolisten tehtävien ja koulutustarjonnan kautta. Pääset osaksi huippuluokan kehittäjä- ja datatiimiämme Tampereella ja Helsingissä. Meillä jokaisella on tilaa kehittyä, toimia ja olla oma itsensä. Arjen käytännöt joustavat ja niitä kehitetään jatkuvasti. Tähtäämme korkealle ja teemme tosissaan, mutta töissä on myös hauskaa. Työkavereina on alan parhaat tekijät: luovia kykyjä, huippuasiantuntijoita, kehuttuja esihenkilöitä ja ylipäätään poikkeuksellisen kivoja ihmisiä. Tavoitteenamme on monimuotoinen, yhdenvertainen ja osallistava työpaikka.  

Tule töihin keskelle nopeasti kehittyvää mediatoimialaa. 

Sijainti: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Logo

(Junior) Reporting Developer

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!