Junior Software Developer

Haemme junior-tason ohjelmistokehittäjiä Digital Services -yksikkömme kehitystiimiin mukaan oppimaan ja kasvamaan tulevaisuuden huippuosaajiksi. 
Kasvava liiketoimintayksikkömme keskittyy yritysten ja julkisen sektorin digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen ja sähköisten palveluiden toteuttamiseen. Kasvun myötä meillä saattaa olla paikka auki juuri Sinulle. 
Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Rautatalossa, mutta voit myös halutessasi työskennellä etänä, sillä digitaalinen toimintaympäristömme ei katso aikaa ja paikkaa työn tekemiselle. 

Tehtävän vastuualueet: 
Tulet osaksi iloista ja itseohjautuvaa porukkaa, joka työskentelee kansalaisten julkisten palveluiden, asiakaspalvelun ja koneälyn rajapinnassa. Olet luontainen tiimipelaaja, joka ei piiloudu asiakkaalta eikä tiimiläisiltä hankalissakaan tilanteissa.

Voit olla opintojen loppuvaiheessa tai jo työelämässä oleva oppimishaluinen ja motivoitunut henkilö. Kyvykkyytesi toimia ketterästi lyhyissä ja vähän pidemmissäkin sovelluskehitysprojekteissa ratkaisee onnistumisesi. Työtehtäväsi vaativat ongelmanratkaisukykyä, hyvää oppimiskykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista.

Millaista on Visma Consultingilla?
Visma Consultingilla pääset mukaan suomalaisten suuryritysten ja julkisen sektorin mielenkiintoisiin ICT-projekteihin. Työskentelet merkittävien asioiden parissa, kehittäen suomalaista tietoyhteiskuntaa. Ammatillisten haasteiden lisäksi saat osaavia työkavereita, joiden rentoon seuraan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat ydinkeskustassa. Meille on helppo tulla, joka tavalla!

Miksi Visma Consultingille töihin?

  • Mahtava työyhteisö ja osaavien työkavereiden tuki
  • Pienen talon ketteryys ja ison talon edut - luova ja byrokratiavapaa ilmapiiri
  • Monipuoliset, haastavat ja vaihtelevat työtehtävät
  • Kokemusta isoista suomalaisista softaprojekteista
  • Tuki ammattitaidon kehittämiseen
  • Työskentely modernien teknologioiden parissa
  • Tutkitusti alan parhaita työpaikkoja (Great Place to Work -sertifikaatti)

#vismabettertogether

Haku alkaa ja päättyy

Visma Consulting

Visma on Pohjoismaiden johtava konsultointi- ja ohjelmistoratkaisujen konserni. Me Visma Consulting Oy:ssä rakennamme teknologian avulla toimivampaa yhteiskuntaa. Yli 450 asiantuntijaamme työskentelevät mm. palvelumuotoilun, digitaalisten palveluiden, räätälöityjen IT-ratkaisujen, tiedolla johtamisen sekä tekoälyratkaisujen parissa. Asiakkainamme ovat suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori.

 

Sähköposti: rekry@vismaconsulting.fi
Sijainti: Keskuskatu 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!