Kahvilatyöntekijä Tampereen keskustaan

Tampereen keskustassa sijaitseva Oma on paikka niille hetkille, kun haluat nautiskella. Ajankohdan voit päättää itse – tarjoilemme niin aamiaista, lounasta, iltapäiväherkkuja kuin viinilasillisen työpäivän päätteeksi bistrotyyliin. Mannermainen tunnelmamme sopii täydellisesti Omiin hetkiin. Tilojamme voit vuokrata myös yksityistilaisuuksiin.

Etsimme asiakkaallemme Pyymäen Leipomolle Tampereelle 

OSA-AIKAISTA KAHVILAMYYJÄÄ

ydinkeskustassa toimivaan viihtyisään ja eleganttiin Pyymäen Oma kahvilaan.

Työssäsi pääset hyödyntämään erinomaisia asiakaspalvelutaitojasi tarjoamalla asiakkaille odotukset ylittäviä asiakaskokemuksia. Kahvilassa käy paljon asiakkaita nauttimassa tuoreita leipomon antimia, herkullisia juomia sekä syömässä päivittäin vaihtuvan lounaan. Viikonloppuisin tarjoilemme brunssin. Työssäsi hoidat myynnin, tuotteiden esillelaiton sekä asiakaspalvelun ripeällä ja pirteällä otteella. 

Tehtävässä menestyminen vaatii erikoiskahviosaamista (esim. Baristakoulutus) ja eduksi katsomme anniskelupassin. 

Töitä on tarjolla joustavasti 60-90h/3vk. 

Hae paikkaa heti, pääset osaksi kivaa työyhteisöä sekä työskentelemään laadukkaiden tuotteiden ja ihanien asiakkaiden parissa!Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. 

Heräsikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa ValtaGroup Oy Hannele Könnömäki, +35844033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi. 

Odotamme sinua!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Baristakoulutus

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!