Kaivinkoneenkuljettaja (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme piharakenramiseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Asiakkaat yksityisiä sekä taloyhtiöitä. Työt alkavat heti ja kestävät pitkälle loppuvuoteen 2023 asti.

Toivomme sinulta

Etsimältämme henkilöltä löytyy kokemusta kaivinkoneen operoinnista, erityisesti tela-alustaisesta. Arvostamme C-korttia ja plussaa on myös, jos taskustasi löytyy ammattipätevyys. Sinulla on toimeen tarttuva asenne, etkä pelkää tarvittaessa tarttua lapionvarteen. Asiakaslähtöisyys tulee sinulta luonnostaan ja huomioit työturvallisuuden kaikessa tekemisessäsi. 

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu mm. salaojien ja viemäriputkien kaivaminen, soran ja mullan levittäminen sekä vaihtolava-auton kuljettaminen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Meiltä saat kunnolliset työvarusteet ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-10) 040 720 5545 tai laittamalla sähköpostia niklas.remmer@contiopalvelut.fi.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

Kaivinkoneenkuljettaja (Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!