Kaivinkoneenkuljettaja Uudenmaan aluelle

Haemme asiakkaallemme Uudenmaan aluelle kaivinkoneenkuljettajaa.

Tehtävänä on toimia kaivinkonekuskina maanrakennuspuolen työtehtävissä. Toivomme hakijoilta työturvallisuuskortin lisäksi aiempaa työkokemusta kaivinkoneen puikoista. Eduksi katsomme 3D kokemuksen. Kyse on maan muokkaamisesta, ojien kaivuusta ja maansiirtotehtävistä.

Palkkaus on sopimuksen mukaan. Töiden aloitus järjestetään sopimuksen mukaan. Mahdollisuus vakinaistua

Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Jan Lehtonen 040 195 3684 tai jan.lehtonen@sol.fi 

Hae paikkaa suoraan rekrytointijärjestelmäämme linkin kautta.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen, kokoaikainen

Työsuhde-edut

  • Smartum-liikuntaetu
  • työterveyshuolto

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jan.lehtonen@sol.fi
Sijainti: espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!