Haemme kaivinkoneenkuljettajaa Siilinjärven alueelle kaapeli- ja tiedonsiirtoverkkojen kaivuutyömaalle maansiirtoalan yritykseen. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuun aikana. Kyseessä on kokopäivätyö ma-pe 40h/vko. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Edellytämme aiempaa kokemusta kaapelityömailta. Käytössä on tela-alustainen kaivinkone ja eduksi katsotaan kokemus pyöröalustaisen koneen ajosta sekä tienalitustunkkauksesta. Voimassaolevia työturvallisuus- ja tieturva 1-kortteja sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Tässä työssä pärjäät motivoituneella otteella ja hyvällä fyysisellä kunnolla. Toivomme joustavuutta tarttua myös tarvittaessa muihin hommiin.

Työ ei edellytä 3D-osaamista.

Miten hakuprosessi etenee? HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen keskustelu- ja kartoituskierroksen. Tämän jälkeen asiakasyrityksemme hoitaa jatkohaastattelun ennen lopullista työntekijävalintaa. 

Lisätiedot: Arkisin klo 9-15 Päivi Savolainen/HR Mentor Oy, puh. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Tutustu lisää www.helpporekry.fi

Työpaikasta lyhyesti

  • Kaivinkoneenkuljettaja, Määräaikainen työsuhde
  • HR Mentor Oy, Siilinjärvi
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Tarjoamme

  • Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.helpporekry.fi

Puhelin: 050 555 9127
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Siilinjärvi
Logo

Kaivinkoneenkuljettaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!