Kalustaja (Piikkio Works Oy, Piikkiö)

Piikkio Works Oy tarjoaa kokonaisia majoitusratkaisuja meri-, offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin. Ensimmäinen hyttitehdas perustettiin Piikkiöön, joka sijaitsee Lounais-Suomessa lähellä Turkua, jo vuonna 1982. Yli 40-vuotisen toimintansa aikana yhtiö on toimittanut yli 150 000 hyttiä ja kylpyhuoneyksikköä.

Piikkio Works Oy on erikoistunut valmistamaan räätälöityjä moduulihyttejä sekä kokonaisten hyttialueiden avaimet käteen ‑toimituksia kaikenlaisiin risteily- ja matkustaja-aluksiin sekä offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin.

Piikkio Works on MEYER TURKU OY:n tytäryhtiö.

Kurkkaa meistä lisää https://www.piikkioworks.fi/

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaamme Piikkio Works Oy:n tuotantolaitokselle ahkeria henkilöitä hyttien kalustuksen pariin. Työt alkavat kesäkuussa ja kestävät alustavasti lokakuuhun asti. Hyvällä tekijällä on myös mahdollisuus jatkaa myös seuraavassa projektissa. Työaika on arkisin 7:00-15:30. Jos nautit rutiininomaisesta tiimityöstä, niin hae mukaan! Paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Toivomme sinulta

Etsimämme henkilö on tiimityötaitoinen, yhteen hiileen puhaltaja, joka osaa toimia tehtävissään oma-aloitteisesti. Arvostamme hyviä organisointitaitoja sekä paineensietokykyä, sillä työssä toimitaan aikataulujen mukaisesti. Työssä edellytetään hyvää fysiikkaa, sillä työssäsi kannat myös painavia kalusteita. Sinulta sujuu myös yleisimpien työkalujen käyttö.

Työtehtävät

Työssäsi hoidat erilaisten hyttien kalustusta. Tehtävään perehdytetään työsuhteen alussa.

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi isoa ja kannustavaa työyhteisöä, jossa työtä tehdään suurella volyymilla. Toimit tärkeänä linkkinä osana suurien risteilyalusten valmistusta. Tarjoamme työntekijöille Teknologiateollisuuden TES:iä paremman palkkauksen sekä motivoivan, ansiotasoa huomattavasti nostattavan tuotantopalkkion.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 9-11) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Logo

Kalustaja (Piikkio Works Oy, Piikkiö)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!