Kalusteiden kokoonpano- ja kasaustyöntekijä

Etsimme tiimiimme reipasotteista ja hyvin tiimityöskentelyyn sopeutuvaa kalusteiden kokoonpano- ja kasaustyöntekijää. Arvostamme vastuullisuutta työssä, erityisesti laadun suhteen.

Odotamme hakijalta joustavuutta työaikojen suhteen. Keskimääräinen työaika on noin 40 tuntia viikossa, mutta tarvittaessa työaika saattaa liukua. Valmius 2-vuorotyöhön on suotavaa, mutta ei välttämätöntä.

Tehtävä sisältää pääasiassa kalusteiden kasausta ja kokoonpanoa, mutta mahdollisesti myös muita työtehtäviä. Työssä käytetään käsityökaluja kuten ruuvinväännintä ja käsiporakonetta, eikä erityistä fyysistä voimaa tarvita. Työssä opastetaan, joten aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä.

Työ alkaa toukokuun alussa ja on määräaikainen marraskuun loppuun 2023 asti. 

 

Hakuprosessista vastaa Talent Center.

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 30.3.2023.  Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Nokkonen, jari.nokkonen@talentcenter.fi, p. +358 40 523 2930.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Niemen Tehtaat Oy

Kun vasta 19-vuotias Wilho Niemi perusti puusepän verstaan kiikkalaisen torpan nurkkaan vuonna 1898, hän uskoi, että puusta valmistetuilla tuotteilla on tulevaisuudessa kysyntää. 120 vuotta ja neljä sukupolvea myöhemmin voidaan todeta hänen olleen aivan oikeassa.

Wilho valmisti polkusorvilla niin ämpärinsankojen puuosia, sotilaspiippuja Venäjän armeijalle kuin puunappejakin, lasten leluja ja alusta pitäen myös huonekaluja. Nykyisin näitä puusepänperinteitä siivittää pitkälle automatisoitu tuotanto, jonka pääpaino on siirtynyt leluista kodinkalusteisiin, päiväkoti- ja toimistokalusteisiin, jopa meriteollisuuteen asti.

Pirkanmaalaisen perheyrityksen polku puunapeista nykypäivään on lyhyempi kuin luulisi. Niemen Tehtaiden omaan suunnitteluun on luotettu alusta asti, kädentaitojen ja koneiden jäljen on pitänyt olla priimaa, asiakkaiden tarpeet on täytynyt tuntea ja tuotannosta saada kannattavaa.

Talouden suhdanteet ovat menneet siksakkia ja niiden mukana myös huonekalutehtaan toiminta, mutta omaan tekemiseen on aina uskottu ja sen eteen on tehty hartiavoimin töitä – jo yli sadan vuoden ajan on työllistetty suomalaisia.

Wilhon jälkeen perheyritystä ovat johtaneet omaan visioonsa luottaen Aarno, Matti ja nyt Panu. Jo neljännessä polvessa yritys on puskettu läpi tyynen ja myrskyjen kotimaisuuteen, osaamiseen, laatuun uskoen – unohtamatta tietenkään sitkeää työntekoa.

Sijainti: Teollisuuskatu 7, 38210 Sastamala
Logo

Kalusteiden kokoonpano- ja kasaustyöntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!