Kansainvälisen työn ohjelmapäällikkö

Haemme SOS-lapsikyläsäätiöön Helsinkiin

Kansainvälisen työn ohjelmapäällikköä

 

Ohjelmapäällikkö vastaa SOS-lapsikyläsäätiön kansainvälisestä ohjelmatyöstä ja kehitysyhteistyöstä. Olet vastuussa ulkoministeriön tai muiden kansainvälisten rahoittajien tukemien hankkeiden suunnittelusta, koordinoinnista, seurannasta ja vaikuttavuuden arvioinnista sekä sisäisestä ja ulkoisesta raportoinnista. Vastaat SOS-lapsikyläsäätiön kehitysyhteistyön strategisesta kasvusta. Olet säätiön yleishyödyllisen toiminnan johtotiimin jäsen ja raportoit kehitysjohtajalle. Työskentelet osana laajaa kansainvälistä SOS-lapsikyläjärjestöjen yhteistyöverkostoa, teet aktiivisesti sidosryhmätyötä niin Suomessa kuin kohdemaissakin. Työ sisältää säännöllistä matkustamista sekä kansainvälisiin kokouksiin että kohdemaihin.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää tavoitteellista ja oma-aloitteista työskentelyotetta, organisointi- ja toimeenpanokykyä sekä hyviä vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja yhteistyötaitoja. Odotamme sinulta hankehallinnon, kehityspolitiikan sekä erilaisten kehitysyhteistyörahoituksen instrumenttien tuntemusta. Myös asiantuntemus lapsen oikeuksista ja ihmisoikeusperustaisesta lähestymistavasta ovat tehtävässä keskeisessä roolissa. Lisäksi monipuolisen tehtävän hoitaminen edellyttää ymmärrystä varainhankinnasta ja taloushallinnosta sekä vahvaa osaamista viestinnästä ja projektinhallinnasta.

 

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja ulkoministeriön rahoittamien hankkeiden parissa työskentelystä. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Muut kielet ovat eduksi.

 

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehitysyhteistyön parissa lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Teet työssäsi tiivistä yhteistyötä SOS-Lapsikylän laajan kotimaisen ja kansainvälisen asiantuntijajoukon kanssa. Ota haaste vastaan ja tule kanssamme rakentamaan lapsille ja nuorille parempaa tulevaisuutta!

 

Voit hakea tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 24.10.2021 mennessä osoitteessa  www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat.

Lisätietoja antavat

Kati Palsanen, kehitysjohtaja, SOS-lapsikyläsäätiö, p. 040 825 1620 ma 11.10. klo 13-15 ja pe 15.10. klo 13.-16.

Heidi Tuomikorpi, konsultti, Eezy Personnel, p. 043 824 3261

 

Suomen toimintaan voit tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Haku alkaa ja päättyy

SOS-Lapsikyläsäätiö

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. SOS-lapsikylätoimintaa on 136 maassa ympäri maailman. Suomen SOS-Lapsikylä toteuttaa ulkoministeriön tuella kehitysyhteistyöhankkeita Etiopiassa, Gambiassa ja Tansaniassa yhdessä paikallisten SOS-lapsikyläjärjestöjen kanssa. Hankkeissa keskitymme köyhyyden vähentämiseen, koulutukseen ja toimeentuloon, tasa-arvon lisäämiseen ja eriarvoisuuden vähentämiseen, ihmisoikeuksien toteutumiseen sekä erityisesti lasten, nuorten ja naisten voimaannuttamiseen.

Sijainti: Kumpulantie 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!