Kansainvälisten tehtävien erityisasiantuntija

Oletko sinä Puolustuskiinteistöjen uusi kansainvälisten tehtävien erityisasiantuntija?

Puolustuskiinteistöt on Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitos, jonka tehtävänä on tuottaa tilapalvelut Puolustusvoimille ja sen määrittämille kumppaneille.

Haemme kansainvälisten tehtävien erityisasiantuntijaa asiakkuusyksikköömme. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

  1. Asiakkaasi ovat puolustusvoimien kansainvälisistä operaatioista vastaavat organisaatiot. Teet tiivistä yhteistyötä Puolustuskiinteistöjen asiakkuus-, rakennuttamis-, palveluntuotanto-, ympäristönsuojelu-, valmius- ja alueorganisaatioiden sekä kumppaneiden kanssa. 
  2. Tehtäväsi on vastata kansainvälisen toiminnan toimintamallin kehittämisestä, operaatioissa käytettävistä tiloista ja projektien taloudellisesta tuloksesta. Osallistut myös tilannekuvan tuottamiseen oman vastuualueesi osalta. 
  3. Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia kansainvälisiä työtehtäviä sekä kannustamme kehittymään alasi huippuosaajaksi. 

Tulet luomaan Puolustuskiinteistöille kokonaan uuden strategiassa määritellyn toimialan ja pääset työskentelemään vaativissa ja monipuolisissa kansainvälisissä tehtävissä. Toimipaikan voit valita Puolustuskiinteistöjen kattavasta toimipaikkaverkostosta ympäri Suomea. Halutessasi voit työskennellä myös osittain etänä työtehtävien määrittämien edellytysten mukaan.

Vastaat Puolustuskiinteistöjen kansainvälisen toiminnan toimintamallin kehittämisestä ja hallinnasta, operaatioihin liittyvän materiaalin omaisuudenhallinnasta, varastoinnista ja käytettävyydestä sekä projektien taloudellisesta tuloksesta. Tehtävään sisältyy osallistuminen tilannekuvan tuottamiseen ja talouden suunnitteluun oman vastuualueen osalta sekä tehtäviin liittyvien tila-, rakenne- ja suunnitteluratkaisujen kehittämiseen ja vakiointiin.

Hae meille kansainvälisten tehtävien erityisasiantuntijaksi, jos sinulla on

  • aiempaa kokemusta Puolustusvoimien kansainvälisistä operaatioista vähintään 6 kk
  • käytännössä osoitetut projektien johtamistaidot kansainvälisissä tehtävissä
  • näyttöä menestyksekkäästä asiakastyöstä ja erinomainen englannin kielen taito
  • tuloshakuinen ja itsenäinen toimintatapa sekä hyvä organisointikyky
  • soveltuva rakennus- tai kiinteistöalan alan koulutus (vähintään alempi korkeakoulututkinto) tai vastaava tutkinto sekä vähintään 5 vuoden kokemus projektinjohto tai vastaavista tehtävistä alalta.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitilajohtamisryhmän päällikkö Tomi Suomalainen, p. 0294 83 1114 arkisin klo 13-16.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 19.9.2021.

Haku alkaa ja päättyy

Puolustuskiinteistöt

Vastaamme puolustushallinnon kiinteistöistä, niiden ylläpidosta ja palveluiden järjestämisestä kaikissa turvallisuustilanteissa. Valmius, varautuminen ja vastuullisuus ovat kaiken toimintamme keskiössä. Teemme tilaa tulevaisuudelle ja turvallisuudelle.

Puolustuskiinteistöt aloitti toimintansa 1.1.2021 Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitoksena. Puolustuskiinteistöihin keskitettiin puolustushallintoa palvelevat toiminnot ja palvelut Senaatti-kiinteistöistä ja Puolustushallinnon Rakennuslaitoksesta. Tavoitteena on yksinkertaistaa kumppanuusrakennetta puolustushallinnon kanssa ja mahdollistaa syvempi, strateginen kumppanuus.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!