Kantoapulainen (Keikkatyöt, Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Etsimme asiakkaillemme reippaan asenteen omaavia kantoapulaisia keikkatöihin rakennustyömaille Turkuun. Töitä tehdään arkipäivisin 7-15:30. Mikäli olet kiinnostunut keikkatöistä raksalla, niin lue tehtävästä lisää alta ja hae mukaan!

Toivomme sinulta

Vaihtelevat rakennusapulaisen työt sopivat ennakkoluulottomille ja fyysistä työtä pelkäämättömälle tekijälle. Katsomme eduksi aikaisemman rakennusalan kokemuksen sekä oman auton käyttömahdollisuuden. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Työtehtäväsi

Rakennusapulaisen työtehtävät pitävät sisällään mm. rakennussiivousta, raivausta, kantotöitä, lattia- ja ikkunasuojausta sekä kokemuksestasi riippuen avustavia rakennustöitä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (13-14) 0453501455 tai sähköpostitse laura.osterlund@contiopalvelut.fi.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

Kantoapulainen (Keikkatyöt, Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!