Kantoapulainen (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Etsimme asiakkaallemme reipasta kantoapulaista Turussa sijaitsevalle rakennustyömaalle. Töitä on tiedossa kesän ajaksi, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkaa töitä myös eri työmailla. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jos olet kiinnostunut työskentelemään rakennustyömaalla, niin lukaise alta lisää!

Toivomme sinulta

Olet innokas uuden oppija ja kiinnostunut rakennusalan töistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sillä työskentelet yhdessä kokeneiden ammattilaisten kanssa. Hyvä fyysinen kunto sekä oma-aloitteisuus ovat tehtävässä eduksi. Aikaisempi kokemus rakennustyömaalla työskentelystä tai alan koulutus on iso plussa, mutta tekevällä asenteellakin pärjäät.

Työtehtävät

Tehtävänäsi on toimia kantoapuna rakennustyömaalla. Tulet kantamaan painaviakin tavaroita, joten salille ei tarvitse työpäivän jälkeen enää lähteä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Rakennusapulaisen palkka on kokemuksesta riippuen 12,5 - 13,5€/h. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (13-14) 0453501455 tai sähköpostitse laura.osterlund@contiopalvelut.fi.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!