Kardiologian erikoisläääri

Terveydenhuollon ammattilaisten työn arvostus on Coronarialla keskiössä. Se ei ole päälle liimattu korulause, vaan aidosti toimintamme lähtökohta, sillä Coronaria on lääkärien perustama, omistama ja johtama yritys. Meillä tehdään töitä pitkäjänteisesti terveyden ja hyvinvoinnin eteen ja arvot ohjaavat vahvasti toimintaamme. Coronaria on yksi Suomen merkittävimmistä terveydenhuollon yrityksistä ja suurimmista toimijoista ainoa, joka on täysin suomalaisessa omistuksessa.

Kardiologi, olemme kiinnostuneita sinusta!

Tule tekemään poliklinikkatyötä keskussairaalaan, joka on kumppanimme itäisessä Suomessa. Työ painottuu pääasiassa sydämen ultraäänitutkimuksiin. Voit tarjota työpanostasi 1-2 päivää viikossa tai tehdä esim. 2-3 peräkkäisen päivän jakson kerran kuussa. 

  • Aloitus heti tai sopimuksen mukaan.
  • Potilastietojärjestelmä: Mediatri (perehdytys järjestyy)
  • Mahdollisuus edulliseen majoitukseen 
  • Coronarialla voit toimia työsuhteisena, ammatinharjoittajana tai oman yritykseksi kautta.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Hannaan, niin ryhdytään suunnittelemaan sinulle sopivaa työjärjestelyä.

Lisätietoja antaa:
Hanna Keltikangas
Yhteyspäällikkö
p. 040 590 1848
hanna.keltikangas@coronaria.fi 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen / Kokoaikainen / Tarvittaessa töihin kutsuttava / puitesopimus

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Puhelin: 020 780 6260
Logo

Kardiologian erikoisläääri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!