Määräaikainen / Joensuu

Käsinpakkaaja

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme Joensuussa toimivalle asiakkaallemme käsinpakkaajia.

Työtehtävät pitävät sisällään tuotteiden keräilyä, pussittamista ja pakkaamista. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö, jossa päivittäinen työaika on klo 7-15.

Hakijoilta odotetaan kykyä tarkkuutta vaativaan työhön, hyviä käden taitoja sekä sorminäppäryyttä ja ennen kaikkea kykyä työskennellä pitkäjänteisyyttä vaativassa tehtävässä. Tehtävään perehdytetään, joten aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä ei ole pakollista, mutta se katsotaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja aluksi töitä on tiedossa vuoden loppuun asti. Töiden on kuitenkin mahdollista jatkua myös vuoden 2022 puolella. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja arkisin klo 9-15: Ville Väänänen, p. 050 323 8432 tai ville.vaananen@hrmentor.fi

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Maakunta: Pohjois-Karjala

Työpaikasta lyhyesti

  • Käsinpakkaaja, Määräaikainen
  • HR Mentor Oy, Joensuu
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Tarkkuus
  • Pitkäjänteisyys

Lisäksi eduksesi on:

  • Sorminäppäryys

HR Mentor Oy

Hyvien tyyppien rekrytoija. Olemme palkittu ja vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää.

Puhelin: 050 323 8432
Sijainti: Joensuu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!