Kassanjohtaja

Haemme palvelukseen Opetus ja tiede -työttömyyskassan operatiivisesta johtamisesta vastaavaa Kassanjohtajaa. Kassanjohtajan tehtäviin kuuluu yleisjohtamisen ohella mm. kassan hallintoon liittyviä asioita, kuten hallituksen ja työvaliokunnan kokousten organisointi. Kassanjohtajan työssä keskeistä on oman organisaation lisäksi tehdä tiivistä yhteistyötä erilaisten sidosryhmien, kuten kassan edustamien ammattiliittojen kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää työttömyysturva-alan tuntemusta. Kokemuksesi voi olla esimerkiksi toisesta työttömyyskassasta, työllistämispalveluiden piiristä, eläkesektorilta, vakuutussektorilta tai muulta vastaavalta alalta. Odotamme sinulta vahvaa esihenkilö- ja johtamiskokemusta ympäristössä, jossa asiantuntijoista koostuva henkilöstö tekee myös paljon etätyötä.

Kassat käyttävät osaltaan viranomaisvaltaa ja työttömyyskassalaissa on säädetty, että kassan hallinnon ja vastuunalaisten toimihenkilöiden on oltava hyvämaineisia ja kassan johdolla tulee olla työttömyysvakuutustoiminnan sekä sijoitustoiminnan tuntemusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvoja viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä johtaa muutosta. Olet proaktiivinen toimija, joka rakentaa yhteistyötä aktiivisesti organisaation eri tasoilla sekä sidosryhmien kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja monipuolisia haasteita asiantuntevassa työyhteisössä sekä hyvät työsuhteen ehdot.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja ansioluettelo hakulomakkeen kautta viimeistään su 1.10.2023. Lähettämällä hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Opetus ja tiede -työttömyyskassa toteuttaa rekrytoinnin yhteistyössä MPS:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Pasi Pesonen, puh. 020 748 9655, 22.9. klo 9–10 ja 29.9. klo 10.30–11.30 sekä seniorikonsultti Ulla Nikula, MPS Executive Search, puh. 040 538 3538, 26.9. klo 9–10 ja 29.9. klo 11–12.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Opetus ja tiede -työttömyyskassa

Opetus ja tiede -työttömyyskassa tunnettiin ennen Opettajien työttömyyskassana; uusi nimi otettiin käyttöön 1.1.2023. Opetus ja tiede -työttömyyskassan jäsenmäärä 31.12.2022 oli 104 646. Kassan jäsenet työskentelevät koulutuksen, opetuksen, sivistyksen, psykologian tai tutkimuksen alalla tai tekevät alan kehittämis- tai edunvalvontatyötä. Nykyisin kassa mahdollistaa muuttuvat tilanteet työelämässä kaikille korkeakoulututkinnon suorittaneille. Kassan toimisto sijaitsee Helsingin Pasilassa Akavatalossa ja kassalla on noin 30 vakituista työntekijää. Työttömyyskassan toimintaa ohjaa ja valvoo Finanssivalvonta.

Sijainti: Rautatieläisenkatu 6, Helsinki
Logo

Kassanjohtaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!