Määräaikainen / Poukamankatu 6

Kassatyöntekijä/myymäläapulainen

Hae tähän työpaikkaan

K-Market - Pihlajalaakso. Se oman kylän ja korttelin ihan oma kauppa. Tutustu maailman parhaiden kylien kauppiaiden elämään ja koe millaista oman kylän kauppa on parhaimmillaan: www.k-ruoka.fi

Etsimme kassatyöntekijää/myymäläapulaista K-market Pihlajalaaksoon. Tehtäviisi kuuluvat mm. myymälän esillepanojen täydentämistä, hyllytystä sekä kassalla työskentelyä. Työaika 25-30 h/viikossa.

Odotamme sinulta palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä huolellista otetta työtehtäviin. Eduksi katsotaan aiempi kokemus K-ryhmän järjestelmien osaamisesta ja veikkauskoneen käytöstä sekä Matkahuollon palveluista tai muu työkokemus asiakaspalvelutyöstä.

Hakuprosessi: HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen K-Market-Pihlajalaakso hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. Työsuhde tulee suoraan K-Market Pihlajalaakson palkkalistoille ja työt alkavat viikolla 50.

Lisätietoja arkisin klo 8-16: Mervi Okkonen, puh. 050 555 9128, mervi.okkonen@hrmentor.fi

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Pohjois-Savo

Työpaikasta lyhyesti

  • Kassatyöntekijä/myymäläapulainen, Määräaikainen
  • HR Mentor Oy Kuopio, Poukamankatu 6
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Kassatyöskentelykokemus
  • Palveluhenkisyys
  • Oma-aloitteisuus
  • Huolellisuus

Lisäksi eduksesi on:

  • Veikkauskoneen käyttötaito
  • Matkahuollon palvelut

HR Mentor Oy Kuopio

Hyvien tyyppien rekrytoija. Olemme palkittu ja vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää.

Puhelin: 050 555 9128
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Poukamankatu 6
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!