Olemme erittäin kiinnostuneita elintarvikealan kokeneista työntekijöistä. Jätä meille hakemus, sillä hyviä tekijöitä rekrytoidaan Kasvis Gallerialle aktiivisesti koko ajan. Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen jätettyäsi, ja kerromme tarkemmin työpaikasta. 

Liity siis menestyksekkääseen tiimiimme!

Kasvis Galleria Oy on kuopiolainen elintarvikealan huippuyritys! Varmasti lähes jokainen suomalainen on jossain vaiheessa elämäänsä syönyt Kuopiossa sijaitsevan Kasvis Galleria Oy:n valmistamia tuotteita! Näihin tuotteisiin törmää niin vähittäiskaupassa kuin ammattikeittiöissäkin. Kasvis Gallerian tuotteet ovat terveellisiä ja maistuvia - siksipä myynti rokkaa ja uusia elintarvikealan ammattilaisia tarvitaan, kun toiminta siirtyy aivan uusiin tuotantotiloihin Pieneen Neulamäkeen syksyllä 2024.

Tehtäviämme, joihin säännöllisesti palkkaamme työntekijöitä: Tuotevalmistajat / Tuotepakkaajat

Mitä tarjoamme:

 • Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä: Tuotannon työtehtäviin kuuluu mm. kasvismassojen, -soseiden ja -keittojen valmistus sekä kypsennys ja annostus. Pakkaamossa pakkauslinjalla toimimisen ohella laadunvalvontaa sekä rahtikirjojen ja lähetyslistojen laadintaa. Koneet tekevät keskeisen osan työstä, ja osa työajasta kuluu esivalmistelun ja reseptiikan parissa.
 • Varteen otettavan riskin ihastua alaan ja yritykseemme: Meillä on mukavat työkaverit, maistuvat työsuhde-edut, kehuja saanut perehdytys ja loppuvuodesta 2024 lähtien modernit, upouudet tuotantotilat.
 • Palkkaus nojaa Elintarvikealan työehtosopimuksen mukaisesti kokemukseen eli perustuntipalkka: 11,05 -12,38 €/h + iltavuorolisä 2,00 €/h ja yövuorolisä 3,99 €/h. Lisäksi koeajan jälkeen pääset bonusjärjestelmän piiriin.

Hakuprosessi:

 • Työhakemusten ensimmäinen vaihe, lisätietoihin vastaaminen sekä ensimmäinen keskustelu hoidetaan HR Mentorin toimesta.
 • Sen jälkeen Kasvis Galleria Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Lisätietoja ja hakeminen:

Lisätietoja yrityksestämme ja tuotteistamme löydät verkkosivuiltamme: www.kasvisgalleria.fi

Tule mukaan menestyksekkääseen tiimiimme ja ota ensimmäinen askel kohti uusia uramahdollisuuksia Kasvis Galleria Oy:ssä!

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Tutustu lisää www.helpporekry.fi

 

Työpaikasta lyhyesti

 • Kasvis Galleria Oy , Piilotyöpaikkamahdollisuuksia
 • Kasvis Galleria Oy, Satulasepänkatu 4, Kuopio
 • Haku alkaa ja päättyy
Jätä avoin hakemus

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • 3-vuorotyövalmius
 • Hygieniapassi
 • Elintarvikealan kokemus ja/tai soveltuva koulutus
 • Sujuva suomen kielen taito

Tarjoamme

 • Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Kasvis Galleria Oy

Hyvien tyyppien rekrytoija. Olemme palkittu ja vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää.

Puhelin: 050 555 9127
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Satulasepänkatu 4, Kuopio
Logo

Kasvis Galleria Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!