Kattoasennusten työnjohtaja (Raisio)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Raisioon kattoasennusten pariin. Työkohteita on myös Turun seudulla. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta kattotöistä sekä työnjohdosta. Kaipaamme vastuuntuntoista asennetta ja sopeutumiskykyä uusiin tilanteisiin. Persoonaltasi olet pitkäjänteinen ja sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot. Teet työsi aina asiakaslähtöisesti ja suunnitelmallisesti, etkä kaihda vaikeitakaan tilanteita. Olet innokas hyppäämään isompiin saappaisiin ja haluat päästä kehittymään ammatillisesti.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu pelti- ja tiilikattojen remontti- sekä huoltotöiden työnjohto työkohteissa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle reilun osaamiseesi perustuvan palkkauksen. Meiltä saat kunnolliset työvarusteet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla 0453501455/ Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! Anna meidän siis auttaa uuden työn löytämisessä, ja navigoi sivullemme https://www.contiopalvelut.fi/tyonhakijalle, täytä lyhyt lomake, ja kerro mielenkiinnon kohteistasi!

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!