Kattoasentaja (Raisio)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista kattoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Raisioon. Työkohteita on myös Turun seudulla. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit tehtävästä, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Korkeat paikat ja vaihteleva Suomen ilmasto eivät sinua hetkauta, vaan hoidat työsi täydellä teholla alusta loppuun asti. Hyvästä kunnosta on etua, sillä työ on myös fyysistä. Ajokortti löytyy myös takataskustasi ja C-kortti on plussaa!

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu pelti- ja tiilikattojen remontointi sekä huolto. Katon huoltotöihin kuuluu pinnoitus sekä maalaus. Tehtäviin perehdytetään.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle reilun osaamiseesi perustuvan palkkauksen sekä työkalukorvauksen. Meiltä saat kunnolliset työvarusteet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Työsuhteen kesto on aluksi 6 kk, jonka jälkeen hyvälle tekijälle tarjotaan vakituista paikkaa.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla 0453501455/ Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! Anna meidän siis auttaa uuden työn löytämisessä, ja navigoi sivullemme https://www.contiopalvelut.fi/tyonhakijalle, täytä lyhyt lomake, ja kerro mielenkiinnon kohteistasi!

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!