Kattopeltiseppä, Oulu

Etsimme asiakkaallemme KATTOPELTISEPPÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Ouluun! Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta kattotöistä, sinulla pysyy työkalut käsissäsi ja työnjälkesi on siistiä, voit olla etsimämme henkilö!

Työtehtäviisi kuuluu peltikattojen korjaamista sekä uuden asentamista vaihtelevilla uudis- ja saneeraustyömailla Oulun alueella. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja konesaumapeltikatoista katsotaan eduksesi. Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotettasi ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin tehtäviin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Oulun alueella, mutta työkohteiden sijaitessa muualla toivomme sinulta löytyvän valmiuden reissutyöhön.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla pitkäaikaisesti. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaamme kirjoille. Palkkaus kokemuksen mukaan.

Jätä hakemus!

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi tehtävään hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Lisääthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Setälä puh. 050 547 1467, sini.setala@career.fi ja Marko Mertala puh. 050 364 9194, marko.mertala@career.fi

Haku alkaa ja päättyy

Botnia Career Oy

Botnia Career on oululainen henkilöstöpalvelualan yritys ja me teemme työtä sydämellä, 
kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, ilo, vastuullisuus ja oppiminen. Kuulumme osaksi lappilaislähtöistä Career.fi - henkilöstötaloa.
 

Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä! 

Puhelin: 0505471467
Sähköposti: sini.setala@career.fi
Sijainti: Koulukatu 17, Oulu

An employment services Company that has a passion for encountering people personally, kindly and with care. 

Logo

Kattopeltiseppä, Oulu

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!