Kaupallinen CDO

Haemme kaupallista digijohtajaa (CDO) toteuttamaan ja viemään läpi strategiamme mukaista liiketoiminnan kannattavaa kasvua niin nyt kuin tulevaisuudessa.  Tule kasvavaan joukkoomme mukaan uudistamaan energiatoimialaa ja mahdollistamaan asiakkaillemme kestävä tulevaisuus. 

Väreen CDO vastaa digitaalisesta myynnistä ja asiakaskokemuksesta sekä verkkokaupan optimoinnista alusta loppuun saakka kasvua rajoittavia tekijöitä raivaten. Kykenet työskentelemään ketterästi myös konepellin alla nostaen huippuunsa viritetyn digitaalisen myyntikoneiston seuraavalle tasolle. Saat käsiisi koko toimialan ylivoimaisesti arvostetuimman mobiilisovelluksen ja vastaat sen etumatkan kasvattamisesta mm. luomalla uusia integraatiota ja tekemällä datan avulla uusia, skaalautuvia palveluita. Data-arkkitehtuurin ja Väreen ICT-kokonaisuuden ylläpito ja kehittäminen kuuluvat tontillesi myös. Nopea palveluiden kehittäminen on intohimosi ja kasvuhakkerointi on sinulle tuttu ajattelu- ja toteutustapa. Olet kunnianhimoinen tulosten suhteen ja kokeilet rohkeasti uusia ideoita. Hands-on -valmius ja -kyky ovat ehdottomia edellytyksiä, koska meillä johtajatkin tekevät strategisen visioinnin lisäksi käytännön töitä. CDO on johtoryhmärooli, joten johdat monipuolista ja verkottunutta kokonaisuutta sisäisine ja ulkoistettuine tiimeineen, ja raportoit toimitusjohtajalle.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen, sijainnilla ei väliä

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Verkkokaupan rakentaminen ja optimointi
 • Digitaalinen myynti
 • Mobiilipalveluiden kehittäminen
 • integraatiot ja datapalvelut
 • Tiimien johtaminen
 • Dataperusteinen, nopeatempoinen testaaminen
 • Data-arkkitehtuuri ja -strategia
 • Kasvuajattelu ja tiedolla johtaminen

Lisäksi eduksesi on:

 • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
 • tiimityö
 • innostaminen
 • osallistaminen
 • Ideointikyky

Kyky ajatella asiakkaan näkökulmasta on onnistumisen edellytys. Energia-alan kokemus ei ole edellytys, mutta se ei välttämättä paljoa haittaa. Sen sijaan syttyminen dataperusteisesta digitaalisen kasvun luomisesta on välttämättömyys.

Väre

Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Varmistamassa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa.

Energia-alan muutoksen keskellä kehitämme etunojassa myös digitaalisia ja ympäristöystävällisempiä palveluita. Tuskin kuitenkaan tulemme pitämään siitä sen suurempaa meteliä. Vaikka kestävästä kehityksestä puhuminen on trendikästä, meille se on itsestäänselvyys. 

Yhden asian haluamme kuitenkin sanoa tässä ja nyt: Väreen kanssa sähköstä sopiminen hoituu aina selkokielisesti ja läpinäkyvästi. Jos emme jotain tiedä, kysymme. Ja yhdessä päädymme juuri sinulle parhaaseen ratkaisuun - ei enempää eikä vähempää. 

Me Väreellä käytämme kaiken energiamme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Toimitusjohtaja Juha Keski-Karhu. etunimi.sukunimi@vare.fi

Puhelimella (044-7237150): 11.11. klo 11-13), 17.11. klo 14-16, 19.11. klo 14-16, 25.11. klo 12-14 ja 29.11. klo 14-16. Linkkarilla milloin vain.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!